Buna ziua, de curand mi-am gasit vechea carte de munca pe care o credeam pierduta. Se mai poate preda pt scanare la Casa de Pensii? Multumesc anticipat
Buna ziua! Si eu as dori sa stiu cine poate beneficia de aceasta lege si care sunt pasii de urmat pt a deschide succesiunea. Este de mirare ca Avocatnet nu a publicat aceasta stire, cred ca sunt foarte multe persoane interesate. Inteleg ca ANCPI sesizeaza Camera Notarilor publici, deci cei interesati ar trebui sa contacteze ANCPI?
@Patrascu Razvan: Multumesc mult, acestea au fost probele, inregistrari convorbiri telefonice (nu foarte clare), rapoartele agentilor sub acoperire si ceea ce s-a gasit la perchezitie... ; baiatul a recunoscut fapta si vrea sa copereze, dar se pare ca cel mai mult depinde de procuror; imi puteti spune daca poate fi vizitat ocazional si de un alt avocat, in lipsa celui angajat, pentru a-l mai sfatui si a-i mai ridica moralul?
multumesc pt raspuns, m-am raportat la faptul ca am vazut pe acest forum cazuri in care s-au gasit droguri asupra persoanei in cauza, au fost audiati, dar nu s-a dispus masura arestului preventiv
Buna ziua, baiatul unei prietene, 20 de ani, student, a fost inregistrat in timp ce vindea cantitati mici de cannabis (aprox1g), unor agenti sub acoperire. Baiatul a mai consumat impreuna cu alte persoane tigari cu iarba si probabil a facut-o pt a face rost de bani. S-a facut perchezitie la domiciliu si s-a gasit un minicantar si foite pt tigari si l-au dus la DIICOT, apoi in arest preventiv. Si-a luat avocat, care a facut contestatie pt masura de arest preventiv, dar acum este plecat pt o cateva zile; vazand cazurile dezbatute pe acest site, ne intrebam de ce nu a putut fi cercetat de la inceput in stare de libertate, nu putea fi chemat la audieri, ca multi alti tineri ce au postat pe forumul avocatnet, fara a fi tinut in arest preventiv? baiatul este intr-o stare de depresie si nu stim cum il putem ajuta mai bine; va multumesc anticipat pt orice sugestie