avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Activitate aleks_ro@yahoo.com

Activitate aleks_ro@yahoo.com

Răspuns la discuția notificare de dat afara
multumesc din suflet.
Răspuns la discuția notificare de dat afara
multumesc pentru raspuns. acum ei au amenintat ca vor trimite aceste notificari acasa la fiecare cu executor.mie nu imi suna in regula.ce fac daca mi-ar veni acasa?
buna seara.cativa colegi ai mei au primit o notificare de la angajator in care este scris: ca s-a desfiintat postul (dar nu si de ce) in urma restructurarilor, ca mi se propune alternativa si ca am refuzat, si ca sa ma bage in somaj cu 2 salarii compensatorii apoi.sa semnez acea notificare?ca am inteles ca acum te poate da afara oricand fara nicio explicatie.desi firma practic da afara, pentru a angaja alt colectiv.ce ma sfatuiti sa fac? pornind de la acea notificare care banuiesc ca daca o semnez sau nu, tot ma vor da afara.o sa ajung si eu pe lista. :)...pana la ce pot sa mai fac.?ei vor sa ma aduca in stadiul in care sa plec.
multumesc. ei deci scapa cu o amenda, iar eu tot fara adeverinta.sa inteleg...deci, probabil ca dupa aceea daca ii dau in judecata....pana dureaza procesul, nu o sa mai am nevoie de somaj. :)
solutii mai am?

multumesc
Buna ziua.
Incep prin a expune problema si apoi am sa va rog sa ma sfatuiti, in functie de timpul Dvs.Si pentru asta va multumesc din suflet.
Doresc sa depun actele pentru somaj, si dupa ce am facut rost de toate actele, imi mai trebuie o adeverinta de venituri, in care sa se specifice si ca s-au platit darile catre somaj.Nu stiu sa ma exprim in termeni, mai exact.Acea adeverinta trebuie sa contina 9 luni doar, deoarece 3 luni le am de la alta firma.Exista continuitate intre cele doua si pe cartea de munca.M-am prezentat la firma pentru a le cere ajutorul in eliberarea acelei adeverinte, pentru cele 9 luni, insa m-am ''lovit'' de un refuz total, un limbaj tipator si un ton ridicat, ca nu este problema lor.Am pastrat diplomatia si am aflat ca firma e in faliment judiciar si printre cele mentionate mai sus ca si limbaj, am reusit sa aflu locatia administratorului judiciar.Am plecat umilita, sperand ca pot rezolva cu admin judiciar.Acolo insa mi-au spus ca cei de la firma trebuiau sa imi dea aceasta adeverinta ptr ca ei inca nu au intrat in posesia arhivei lor. I-am rugat din suflet sa ma ajute ptr ca nu mai doresc sa ma intorc la aceeasi persoana care m-a tratat .... nu am cuvinte.Sper sa ma rezolve dansii, pana vineri.
Acum: daca firma refuza in continuare sa imi elibereze aceasta adeverinta (daca admin judiciar nu ma poate ajuta) ce pot face? in stadiul in care acea adeverinta imi trebuia...ieri, cum s-ar zice.stiu ca rau se poate face usor, insa eu nuu as vrea asta.cum pot face eu dovada ca dansii mi-au platit mie ca si angajata darile la stat pe perioada lucrata la ei? pe cartea de munca am din 2003 pana in 2011 continuitate.insa cei de la somaj vor si aceasta adeverinta.sa inteleg ca o sa depun actele doar cu cele 3 luni? ptr care am acea adeverinta.

Cu multumiri.
multumesc frumos.
buna seara.
copilul meu a implinit 2 ani pe 30 nov 2011. cand ar trebui sa primesc practic ultima transa de indemnizatie?plata se face la zi sau cu o luna in urma, eu primind indemnizatie in fiecare luna pe data de 16. mai exact in decembrie mai primesc sau in noiembrie a fost ultima transa?

multumesc frumos.
multumesc.nu conteaza cat dureaza, insa dupa 2 ani....au de plata. miercuri am sa merg cu un avocat, pentru ca oricum singura nu ma mai duc.

multumesc inca o data.
multumesc frumos.
am sa incerc sa negociez sa obtin cat de mult pot, daca nu ajungem in instanta.ptr ca nu mi se pare normal ca dupa revenirea mea din concediul de maternitate, sa gaseasca tot felul de tertipuri ca sa nu ma mai primeasca.desi firma merge normal, chiar au si angajat.

multumesc inca o data.
multumesc ptr raspuns. aceste documente la care faceti referire, le pot solicita de la firma? sau nu am acces la ele?