avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate florinblaga

Activitate florinblaga

Răspuns la discuția Accident auto
Era banda mea de mers(strada are cate o singură bandă)
Nu știu, pe actul de contravenție nu se înțelege, mi-a dat partea cu indigoul care nu se înțelege
L-am acroșat cu partea dreaptă când am vrut să intru în alveola de parcare
Discuție Accident auto
Eram pe o strada cu cate un singur sens de mers si fiind pe banda mea de mers am vrut sa parchez.Am semnalizat si incadrindu-ma putin spre axul drumului am virat dreapta sa intru in parcare moment in care am intrat intr-un taxi ce ma depasea prin dreapta.Politia m-a scos pe mine singurul vinovat ca nu m-am asigurat.Mentionez faptul ca vinovatia au constatat-o pe baza schitelor,nefiind la locul faptei.Sunt VINOVAT?Mi s-a dat si amenda 600ron
Daca in armata am lucrat la munci grele 1 an [Centrala de la C
ernavoda],se poate adauga la vechime in munca?
Discuție Concediu zilier
Muncesc 3zile pe saptamana cate 8 ore.Am dreptul la concediu?
Discuție Despre apometre
Platesc aproape luna de luna sume considerabile pe diferente apa,adica apa in plus fata de contoarul de apa al scarii.Pot sa imi cumpar apometre de clasa ,,c,, pentru a nu mai plati diferentele de apa?Sunt luni cand dau mai mult pe diferenta decat ce consum eu
Discuție Grupa de munca
Din anul 1990 am fost incadrat cu grupa speciala de munca.Din anul 2001am fost trecut la conditii normale cu toate ca execut aceleasi lucrari.Acest lucru l-am aflat acum citeva luni.Mentionez faptul ca in cartea de munca nu apare nici o modificare de schimbare a grupei de munca.Daca dau firma in judecata pot recupera grupa de lucru inapoi?
Discuție social
Debransare.Am un apartament cu 3 camere cu repartitoare montate pe calorifere, 4 la numar.In iarna lui 2012si2013 am tinut repartitoarele inchise,incalzind apt. cu panouri electrice.Anul acesta am decis sa scot caloriferele ca sa nu mai dau bani pentru citirea repartitoarelor ce erau la 0 fiind inchise.Domnii de la societatea de incalzire mi-au cerut 600 de lei pentru proiect de debransare si debransare.Apartamentul este proprietate,asa ca am decis sa scot singur caloriferele,de ce sa le dau lor 600de lei?Mi-au zis ca destabilizez instalatia de incalzire daca o fac singur,dar fiind caloriferele inchise nu a fost tot acelasi lucru?
Lucrez din 1990 la Arcelor Mittal fost Sidex. Galati.Pana in anul 2001 am fost incadrat la conditii deosebite. Din 2001 am constatat ca am fost trecut la conditii normale cu toate ca fac aceeasi meserie si aceleasi lucrari electrician fiind si executind lucrari la inaltime cota 25, pe piloni, la iluminat si lucraind in statii de 0,4 KV.Mentionez faptul ca in cartea de munca,din anul 1990 figurez cu conditii speciale ,dar in 2001 nu figureaza nimic la schimbarea conditiilor de munca ,E normal asa ceva?