avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate christine elida

Activitate christine elida

multumesc...
Buna ziua,
in 1992 mama a decedat lasand in urma o proprietate casa si teren de 100mp la patru frati. Menntionez ca dupa decesul mamei, niciunul din frati nu a deschis succesiune pt aceasta prorpietate.
Ulterior, unul din frati a decedat...
Eu sunt una din mostenitoarele in viata,(unul din cei patru copii ai mamei decedate in 1992) si in tot acest timp m-am ocupat sa achit impozitele pt aceasta proprietate, locuind foarte departe de proprietatea respectiva.
Suntem in viata trei frati, iar in urma fratelui decedat au ramas doi mostenitori...
Se doreste vanzarea acestei proprietati.
As dori sa stiu care sunt etapele prin care putem avea dreptul sa vindem aceasta proprietate avand in vedere ca succesiunea nu este realizata...
Multumesc
Răspuns la discuția diploma spiru haret
Am absolvit ,,Spiru Haret" 2006-2009, cursuri ID, si mi-am luat diploma de licenta in mai 2011 fara probleme. In perioada fara diploma, mi s-a eliberat un certificat de licenta, pentru a-mi folosi la un posibil job.
Buna ziua,
ce acte notariale implica darea in folosinta a unui autoturism( proprietate personala) unei persoane fizice, in conditiile in care localitatile de domiciliu sunt la o distanta de 450 km?
Multumesc
Multumesc, am omis sa specific, eu am un job cu carte de munca, iar fiul meu are indemnizatie de somaj 6 luni, pana in februarie 2010.
Contractul de colaborare urmeaza sa fie incheiat intre mine si firma la care presteaza fiul meu, in ideea de a nu pierde fiul meu indemnizatia de somaj.
Nu imi dau seama ce implicatii are acest lucru,cat este de legal si daca e necesar sa anunt la Administratia Financiara ca voi avea un contract de colaborare.
Buna,
Fiul meu lucreaza de cateva zile ca agent vanzari la o firma, dar inca beneficiaza de somaj pana la definitivarea situatiei de angajare.Mi s-a propus mie ca parinte sa inchei un contract de colaborare cu firma la care presteaza fiul meu, in ideea de a nu pierde somajul.
Intrebarea mea este : ce implica acest contract de colaborare,indiferent daca e incheiat intre mine (sau fiul meu) si firma respectiva,
Multumesc.