avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate andrei-nicu

Activitate andrei-nicu

Discuție Demisie
am semnat un contrac de munca pe o perioada determinta de sase luni. Intrebarea mea este daca pot sa-mi dau demisie daca am semnat asa ceva.
Răspuns la discuția amenda administrative
Va multumesc pentru interesul aratat si pentru ca raspunsuri.
Ce se poate intampla daca nu platesc o amenda administrativa. Am luat acesta amenda in urma unui furt calificat.
Răspuns la discuția Amenda Adminisrativa
Se poate prescrie?
Răspuns la discuția Amenda Adminisrativa
Da a fost data in urma unei cercetari penale cu scoatere de sub urmarire. Termenul pana la data cand pot face plata nu este scris nicaieri.... scrie ca se va executa conform art 444 indice 1 C.P.pen. In mod normal pana cand pot sa o platesc.
Pe data de 17-03-2010 mi s-a emis o amenda cu caracter administrativ. Cat timp am la dispozitie sa platesc amenda ?
Răspuns la discuția Amenda Administrativa
Unde pot verifica daca intradevar am amenda administrativa ? normal nu ar fi sa vina acasa prin posta o instiintare?
As dori sa stiu si ce sa intampla daca nu platesc o amenda administrativa. Cineva mi-a zis ca se poate transforma in penal ?
Discuție Amenda!
Amenda administrativa este inmanata de catre procuror sau o sa vine acasa prin oficiul postal?
Răspuns la discuția Cercetare in curs?... sau ....
nustiu cate detalii as putea da despre un furt de la supermarket la care faptasul a fost prins chiar cand a iesit pe la casa, prejudiciul a fost recuperat, la politie cand am fost chemati am fost am colaborat cu ei, am zis tot cap coada si vad ca dureaza totusi 4 luni si tot nu se intampla nimic. Faptasul nu sunt eu , eu fiind doar un complice care stia de furt si nu am participat efectiv la savarsirea lui ce doar am pus 2 persoane in legatura cel din interioar adica angajatul si cel care a venit efectiv sa scoata bunurile din magazin. Mai multe detalii de atat nustiu cat as mai putea sa ofer ca sa fiti lamurit.