avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

am semnat un contrac de munca pe o perioada determinta de sase luni. Intrebarea mea este daca pot sa-mi dau demisie daca am semnat asa ceva.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 7 Septembrie 2010
puteti sa va dati demisia.
De asemenea, puteti solicita incetarea c.i.m. si cu acordul partilor - art.55 lit.b c.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz krys_xndr krys_xndr Buna ziua, Sunt angajata de pe 22 iulie la o firma, si am de gand sa plec in alta parte. Intrebarea mea este: cat va trebui sa stau in preaviz, daca imi dau ... (vezi toată discuția)
Incetare perioada proba The-Borg The-Borg Buna seara, Am un CIM cu o firma, pe perioada determinata de un an incepand cu data de 27.06.2016 si perioada de proba de 90 zile calendaristice. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Pot anula un contract de munca semnat daca nu am inceput inca munca? xyzc123 xyzc123 Buna ziua, Am semnat un contract de munca cu data de incepere peste 1 luna. Mentionez ca perioada de proba din contract este de 0 zile. Daca nu doresc sa ... (vezi toată discuția)