In frontiera,la intrarea in tara(ro),politia de frontiera maghiara a observat la verificarea actelor, itp-ul expirat cu o zi si mi-au luat actele respectiv talonul masinii.
AM AVUT ITP EXPIRAT DE NUMAI 1 ZI,FIIND IN CURSA SI CU AJUTORUL RESTRICTIILOR DE CIRCULATIE EUROPENE(PT CAMOIANE) AM DEPASIT DATA VERIFICARII(SAMBATA ERA ULTIMA ZI SI AM INTRAT IN TARA LUNI LA 8 DIMINEATA).AUTORITATILE MAGHIARE MI-AU LUAT TALONUL MASINII.CUM,IN CE CONDITII AS PUTEA SA REZOLV SA INTRU IN POSESIA ACTELOR SI SA IMI CONTINUI SERVICIUL?
Am fost si am semnat preavizul in cazul desfacerii contractului de munca cf. art 65.Nu am primit hartie cum ca nu mai trebiue sa merg la lucru deoarece sefii ma evita de cand m-au dat afara si contabila nu a stiut ce sa imi spuna.Eu am scris atunci email sefului care a raspuns ca"pe perioada preavizului nu mai trebuie sa merg la lucru"Ce fac in cazul asta ca sa nu imi creeze probleme?
As dori sa intreb cum e cu perioada de preaviz in care angajatuluii nu ii e permis sa mai mearga la servici de catre angajator?Ce se poate intampla in aceasta situatie?
As dori sa intreb cum e cu perioada de preaviz in care angajatuluii nu ii e permis sa mai mearga la servici de catre angajator?Ce se poate intampla in aceasta situatie?
Deci maine ar trebui sa primesc un preaviz de 20 zile si abia dupa ce trec cele 20 de zile se va semna incetarea contractului de munca cf. art. 65?sau se poate semna odata cu preavizul?Concediul de odihna este obligatoriu de efectuat sau se plateste de angajator?
Situati e cam complicata.Initial m-au trimis in concediu de odihna si a doua zi m-au sunat sa merg sa-mi semnez demisia si le-am spus ce nu doresc si nu am cerut asa ceva.A treia zi m-au anuntat ca o sa ma dea in somaj.De aceea as vrea sa stiu pasii ce tra urmati in semnarea actelor,sa nu fac greseli .
Sunt chemata la servici pentru a-mi semna demisia din partea angajatorului pe motiv ca se desfiinteaza postul.Momentan sunt in concediu de odihna trimisa obligat de firma.As dori sa stiu ce acte ar trebui sa m-i se dea la semnat si care sunt conditiile legale pentru a nu semna ceva gresit.