avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Activitate comsid98

Activitate comsid98

Răspuns la discuția Valabilitate pasaport
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,
intentionez sa plec impreuna cu sotia si fiica de 12 ani ,in concediu in Bulagaria pe data de 15.07.Valabilitatea pasaportului fiicei mele este de 21.08.2012.Este posibil sa nu poata iesi din tara ?
Mentionez ca durata sederi in Bulgaria conform biletelor cumparate este de 7 zile , deci pe data de 23.07 ne vom intoarce.
este obligatoriu sa intocmesc foaie de parcurs pentru tiruri? cei de la finante ma tot intreaba de aceasta foaie de parcurs
Am trei camioane care pana in iulie 2010 au fost in leasing cu nr. de Bucuresti iar rovinieta a fost cumparata pe un an de zile in iulie 2010 cu numere de inmatriculare de Bucuresti.Din august 2010 au iesit din leasing si au alte numere de inmatriculare.Intrebarea este daca rovinieta este valabila,desi nu am comunicat CNADR schimbarea de numere de inmatriculare?Am castig de cauza in judecatorie?
Discuție F.A.Z.
Am 8camioane de 20to cu care efectuez transport marfa in interes propiu.Adica societatea comercializeaza otel beton pe care il transport clientilor.Nu facturez transportul, este inclus in pretul marfii.Intrebare:este obligatoriu sa intocmesc F.A.Z si daca da care este legea ce reglementeaza acest lucru?
Răspuns la discuția societate in reorganizare
compensarea se poate face doar intre debitor si un singur creditor?
Răspuns la discuția societate in reorganizare
ce inseamna aprobarea creditorilor si cum se obtine
Răspuns la discuția societate in reorganizare
imi bucuresti= institutul de management informatic al ministerului economiei prin care se deruleaza compensarile intre societatii comerciale care au facturi mai mare de 10.000ron si mai vechi de 30 zile
societate in reorganizare poate sa faca compensari prin imi bucuresti