avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate pasaport

Buna ziua,
intentionez sa plec impreuna cu sotia si fiica de 12 ani ,in concediu in Bulagaria pe data de 15.07.Valabilitatea pasaportului fiicei mele este de 21.08.2012.Este posibil sa nu poata iesi din tara ?
Mentionez ca durata sederi in Bulgaria conform biletelor cumparate este de 7 zile , deci pe data de 23.07 ne vom intoarce.
Cel mai recent răspuns: comsid98 , utilizator 10:04, 9 Iulie 2012
Pasaportul e valabil pana in ultima zi, fata poate iesi din tara cu acel pasaport
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru plecarea unui minor in spania in vizita la tatal ei roxanik81 roxanik81 Sunt divortata de 7 ani si am o fetita de 11 ani care in urma divortului a ramas la mine, prin decizie irevocabila, in decizie nu este mentionat ca tatal are ... (vezi toată discuția)
Pasaport crds JulianaDragoi JulianaDragoi Buna seara,locuiesc in Zaragoza si fiica mea in virsta de 17 ani nu are buletin iar pasaportul este expirat iar in romania nu ma pot deplasa si are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate pasaport minor la iesirea din tara danaiancu danaiancu Buna ziua, Pasaportul fiicei mele, minora, este valabil pana in 14.08.2018. Care este data maxima la care fetita pote iesi din tara cu acest pasaport? (Am ... (vezi toată discuția)