avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate b.elena2009

Activitate b.elena2009

Răspuns la discuția este spam?
multumesc
Discuție este spam?
daca dau pe mail o invitatie mai multor agentii de turism de a se inscrie gratuit intr un portal de turism se considera spam? este considerata o solicitare comerciala chiar daca nu vand nimic?
Mnetionez ca norma este de 18 ore pe saptamana - este posibil intre timp sa completez insa as vrea sa stiu daca in perioada aceasta cand sunt platita la ora se adauga vechime si se considera realizare de venituri profesionale
va rog sa mi spuneti si mie daca am 5 ore intr o scoala si 7 in alta iar acestia mi au comunicat ca voi fi platita la ora voi beneficia de vechime?
Daca voi avea un copil intre timp voi putea avea indemnizatia de crestere a copilului sau ma va afecta faptul ca am avut doar 12 ore si am fost platita la ora?
rog raspuns avizat
multumesc
Am in certificatul costatator din 2008 cu codurile :
7311 (activitati ale agentiilor de publicitate)
7312 (servicii de reprezentare media)
sper ca in acestea 2 sa ma incadrez cu publicitata online (adica am un site pe care promovez nabbereul firmelor interesate)
7911 - tine de turism
7912 - tine de turism - nu am inceput inca activitatea de turism nici nu stiu cand o sa o fac.

Ce as dori sa stiu :

1. daca publicitatea online se incadreaza la 7311 si 7312
2. daca pot adaga mai multe coduri pe langa cele principale de sus -intr-un nou ceritificat constatator de ex : 6201, 6202, 6311, 6312, 5829 - pentru ca nu stiu sigur la care ma incadrez pentru servicii de web design si promovare-le am trecute in actul constitutiv.
3. daca le adaug pe acestea pot sa le mai tin si pe cele legate de turism (chiar daca nu stiu cand o sa incep sa desfasor aceasta activitate) - imi cauzeaza ca le am trecute si nu am activitate?

4. costul este pentru fiecare cod in parte daca modific sau pe total?

va multumesc
daniela vorovenci a scris:

In cazul in care mama este salariata, adeverinta de venit se obtine simplu, de la locul de munca. In cazul in care mama este liber profesionista, are o firma, are castiguri din agricultura sau, pe langa salariu, are alte venituri, precum dividende, adeverinta va trebui sa fie vizata de agentia fiscala de care apartine. Daca obtii deja indemnizatie pentru cresterea copilului, trecerea de la 600 de lei la 85% din venitul anterior nasterii urmeaza o alta procedura.

Buna ziua,
In cazul in care am infiintat o firma anul trecut in oct. la care sunt administrator ( nu mi-am facut contract de munca la aceasta firma) am dreptul la indemnizatie de cresterea copilului tinand cont ca fima are incasari (si este platitoare de impozit pe profit)?