insolventa dispusa de orc,dar lichidatorul l-am numit si platit pana acum eu.trebuie sa am certificat de atestare fiscala a socitatii pentru a vinde acest bun?
MUltumesc mult!
Buna seara,
va rog sa-mi raspundeti si mie,daca stie cineva.....trebuie sa am toate declaratiile depuse? trebuie sa am certificat de atribuire fiscala de la anaf?
Buna seara,
am un srl in dizolvare de catre orc ,am angajat lichidator,dar pe acest srl am un spatiu comercial pe care doresc sa il vand.Am impozitul platit la zi pentru spatiu+teren aferent,la aceasta vanzare imi trebuie si certificat de la anaf?sau este suficient cel de la primarie?actele se fac la notar sau se face doar o factura si apoi noul proprietar se intregistreaza cu ea?
Va rog sa imi raspundeti si mie,trebuie sa am toate declaratiile depuse la anaf pentru a obtine certificat de atestare fiscala de ei,sau doar de la primarie?
Multumesc anticipat!
Buna seara,
am un srl in dizolvare de catre orc ,am angajat lichidator,dar pe acest srl am un spatiu comercial pe care doresc sa il vand.Am impozitul platit la zi pentru spatiu+teren aferent,la aceasta vanzare imi trebuie si certificat de la anaf?sau este suficient cel de la primarie?actele se fac la notar sau se face doar o factura si apoi noul proprietar se intregistreaza cu ea?
revin,doresc sa o cumpar eu de la mama mea,societatea are un spatiu comercial si prin lichidare revine unicului actionar,mama este despartita de tata dar nu divortata .
Daca se poate cum procedez? facem act aditional la contract si mai poate fi inregistrat la camera de comert daca acolo apare in dizolvare?