Buna seara,
am un srl in dizolvare de catre orc ,am angajat lichidator,dar pe acest srl am un spatiu comercial pe care doresc sa il vand.Am impozitul platit la zi pentru spatiu+teren aferent,la aceasta vanzare imi trebuie si certificat de la anaf?sau este suficient cel de la primarie?actele se fac la notar sau se face doar o factura si apoi noul proprietar se intregistreaza cu ea?
Buna seara,
va rog sa-mi raspundeti si mie,daca stie cineva.....trebuie sa am toate declaratiile depuse? trebuie sa am certificat de atribuire fiscala de la anaf?
Buna seara
Achizitionarea unui imobil pe societate se face in forma autentica la notar ca sa fie recunoscuta de lege vanzarea-cumpararea,acest lucru este valabil se pentru persoanele fizice.Conform noului cod civil orice act de instrainare inclusiv si promisiunile de vanzare-cumparare se noteaza in cartea funciara. In situatia d-vstra nu puteti vinde daca societatea este in dizolvare,este bine sa discutati cu lichidatorul.O societate in dizolvare sau in lichidare nu poate instraina un bun ce apartine patrimoniului societatii ,pana nu sunt achitate toate debitele societatii .Deci este mai corect sa va sfatuiti cu lichidatorul.