buna ziua,am o problema cu asociatul meu si as avea nevoie de cateva lamuriri
pe scurt: srl cu 5000 lei cap social,am creditat firma in ultimii 5 ani cu aprox 150000 euro,asociatul meu e strain si nu il intereseaza,am rate ,leasing etc,dar am doar 20% din firma si el 80 %,si nu vrea sa mi cesioneze nimic.
ce e de facut?
am intales ca pot sa l scot din firma cu creditarea asta?
va rog un raspuns! multumesc
da dreptul de superficie este inscris in cf in baza contractului de vanzare-cumparare dar fara un termen anume ci doar scrie ca este pe toata durata constructiei.problema mea este ca nici nu vrea sa imi dea bani pe teren dar nici sa mi vanda constructia si ni ci la altcineva sa vindem tot nu vrea.sant cu mainile legate si nu stiu ce sa mai fac
buna ziua.am urmatoarea problema:acum5 ani am cumparat impreuna cu un cetatean strain un imobil format din casa si teren.casa am trecuto pe numele lui si terenul pe numele meu.la notar a notat in cf uzucapiune pt casa pe toata durata constructiei.
mentionez ca am trecut terenul pe numele meu deoareca l amm platit eu,iar mai tarziu aveam de gand sa vindem amandoi imobilul cu un anumit profit.acum acea persoana nu mai vrea sa vanda si eu am banii blocati acolo si nu stiu ce sa fac.
va rog niste sfaturi ar fi binevenite.multumesc
buna ziua
ma confrunt cu o problema:am fost dat in judecata pe civil pt o "inselaciune" ,procesul continua,iar acum mi a fost facuta plangere penala de catre aceeasi persoana pt aceeasi fapta.cum suspend civilul?
sint nevinovat dar este corect ca dupa ce eu am achitat amenzile din acea ordonanta sa o luam iara de la inceput?de ce nu s a dispus reluarea cercetarilor doar pt fostul meu asociat care a facut contestatie?