avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate danielaborician

Activitate danielaborician

buna seara

din anul 2010, sunt angajata in sectorul bugetar cu contract de munca perioada determinata,pe post de contabil sef ,de-a lungul celor 3 ani si 9 luni mi s-a innoit contractul de munca cu act aditional de 5 ori,ultimul act aditional fiind efectuat in 28. 12. 2013, si dureaza pana in 30.06.2014.In data de 29.01.2014,m-am imbolnavit ,si dea lungul investigatiilor s-a constatat o tumoare pe creier care intre timp s-a operat dar recuperarea dureaza mai multe luni,
intrebarea mea este urmatorea: in cazul in care se incheie perioada determinata din contractul de munca,dar eu sunt inca in concediul de boala, institutia poate sa-mi desfaca contractul de munca sau trebuie sa-mi prelungeasca pana cand se termina perioada de recuperare.Doctorul care m-a operat nu poate sa-si dea acordul pentru intoacerea mea la servici inainte de recuperare pe motiv ca daca apar complicatii el nu poate sa-si asume raspunderea.Eu, ca persoana in cauza nu stiu ce sa fac deoarece inca nu ma simt capabila sa merg la servici,dar nici locul de munca nu as vrea sa-l pierd.
va rog, sa-mi raspundeti si sa-mi dati un sfat cum sa procedez.
Multumesc
buna seara
va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez?
am lucrat la ISJ din anul 2003 pana in anul 2010 luna septembrie pe post de conslier IA ,cand s-au facut restructurari si am fost detasata la 2 scoli din judet, cu cate o jumatate de norma,in calitate de contabil sef(adm.financiar patrim)
acolo mi s-a facut contract de munca pe durata determinata (prima data pe 3 luni,dupa aceea 6luni,1 an, inca 1 an....),acum dupa legea 53 s-au cam terminat cele 36 luni prevazute acolo si eu tot pe durata determinata sunt si anul acesta pe 6 luni,
Intrebarea mea este :dupa aceaste perioade de contract pe durata determinata nu se poate trece pe contract pe durata nedeterminata ?(fara sa se dea concurs?)mai ales ca am fost detasata de la Inspectoratul Scolar Judetean si deci din sistem.
nu ca mi-ar fi frica de concurs dar cum bine stiti traim intr-o tara cu pile si relatii,si in cazul unui concurs noua conducere si-ar aduce si o noua contabila
Buna seara
ajutati-ma,ce sa fac?fiica mea a avut o relatie de 5 ani cu un tip,in anul 2013,a rupt relatie cu el ca nu mergea(mentionez ca nu au fost logoditi,nu au locuit impreuna),si a plecat in strainatate cu ideea sa scape de el, dar tipul nu vrea sa admita ca s-au despartit si ii trimite mesaje de amenintare si o insulta (mentionez ca a schimbat deja de 2-3 ori numarul de telefon dar nu stim cum face rost de nr si continua mesajele),va rog sa-mi da-ti un sfat ce pot sa fac.multumesc

Discuție Rupere sigiliu
buna seara
ma numesc Daniela si am problema cu firma distrigaz confort

in luna mai am primit o instiintare de la GDF Suez Energy Romania precum ca mi s-a expirat revizia la instalatia de gaz si ma roaga sa fac demersuri pentru efectuarea reviziei instalatiei de utilizare pana la data de 30.05.2013, demers pe care l-am si facut cu o firma autorizata ANRE pe data de 28.05.2013,dar pe data de 06.06.2013 vine o alta firma si imi rupe sigiliul pus de firma cu care am incheiat contractul de revizie si isi pune sigiliul sau si imi face si acesta un contract ,
intrebarea mea este urmatoarea:cu ce drept rupe cea de-a doua firma, sigiliul pus de firma anterioara?din moment ce prima firma mi-a pus deja sigiliul.
nu este aceasta o infractiune contra demnitatii???????conform codului penal art.243