avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Activitate claudia25

Activitate claudia25

Răspuns la discuția CHIRIAS
Va multumesc frumos!! Daca merg la Enel sa opresc curentul ma afecteaza pe mine? O zi buna
Discuție CHIRIAS
Buna ziua!
Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva intr-o problema ca sunt disperata, am inchiriat apartamentul meu din zona P-ta Muncii unei doamne, a expirat contractul de inchiriere pe data de 08.12.2017 si doresc sa nu o mai tin in chirie deoarece nu plateste la timp dar dansa nu intelege omeneste. Am atentionat-o din timp ca trebuie sa paraseasca locuinta dar aceasta nu intelege. Am sunat la 112 nu are cum sa ma ajute. Va rog daca se poate sa imi spuneti cum sa procedezi, daca opresc curentul electric este in regula?Eu am facut totul legal si vad ca tot nu este in regula. Intrebarea mea este daca opresc curentul electirc ma afecteaza pe mine cu ceva?Multumesc!
Răspuns la discuția Anulare Casatorie!
ok, inteleg.. a fost decizia lui dar daca el abia vb , abia scotea de 2 cuvinte putea fi casatorit?? sau eliberat analize medical ca fiind apt pt casatorie??? sau aici vb de asa zisa spaga sa fie eliberate documente!!! daca eu aduc dovezi de la medicul oncolog ca acesta era sub sedative si pe morfina??? dar nu o sa fac asta, am dat doar un exemplu ca vad ca sa ajuns prea departe daca am cerut o parere, un sfat... sa fiu judecata de ce si cum
Ok, vad ca sunt total intelesa gresit daca am expus problema in mare si ce ma deranjeaza... omenesc aceasta femeie poate merita dar nu am cum sa accept ca aceasta femeie care din amanta a devenit sotie sa isi bata joc de tatal meu pe patul de moarte... bunurile tatalui meu sunt facute strict de el personal pana sa fie cu aceasta femeie, ea nu a investit un leu... a descoperit boala si in 2 saptamani a murit despre ce vorbim, ce chin a tras ea???? nu ma deranjeaza daca sunt judecata sau nu dar nu este omenesc sa judecati daca nu stiti cum a stat treaba... nu ma cunoasteti si am frica de dumnezeu si nu as lasa-o pe drumuri dar am vrut doar o parere... oricum mostenirea stati linistit ca sunt 3 copii deci nu as face nimic sa iau eu sau altceva, eu doar dreptul meu il vreau... doar ca nu imi place ca si-a batut joc!!! atata tot, oricum va multumesc!
Trebuia sa se casatoreasca cu tatal meu in decursul celor 10 ani care au fost impreuna nu in momentul cand acesta era pe " patul de moarte" . S-a cununat acasa, unul din martori a fost bunica mea bolnava de Alhaizmer acesta este motivul care ma face sa fiu rea si sa atac
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Anularea sau constatarea nulitatii acelei casatorii se poate face doar in instanta.
Din cele expuse de dumneavoastra nu reusesc sa decelez daca exista un motiv de nulitate absoluta dar MA INDOIESC!
In aceste conditii raspunsul este EVIDENT NU!
[/quo
Multumesc frumos pt raspuns, motivele sunt ca a abuzat de tatal meu cand el era intr-o pre-coma iar timp de 10 ani cat a stat cu el nu s-a casatorit!
Buna ziua!! Tatal meu a descoperit ca este bolnav de cancer si numai are mult de trait, s-a casatorit cu o femeie care este cu 15 ani mai tanara iar la o saptamana de la casatorie tatal meu a decedat. Casatoria s-a oficializat acasa la el. Vreau sa specific ca tatal meu arata foarte rau, am dovada poze, numai vorbea, numai era lucid, era macinat de boala,bolnav de hapatita. Intrebarea mea este, pot depune acte la primarie pt desfacerea casatoriei??? Sa anulez aceasta casatorie deoarece eu cred ca nu a fost facuta in conditii bune??! Medicul care a eliberat adeverinta ca este sanatos stia situatia lui?? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!!! Multumesc si va doresc o zi buna!
Discuție RESTITUIRE BANI
Buna ziua! Va rog frumos daca ma poate ajuta careva cu un sfat in privinta unei probleme, in urma cu cateva luni am avut poprire pe pensie din partea unui executor judecatoresc privind 4 amenzi de rovinieta CNDNR , intre timp am apelat la instanta care mi-au dat castig de cauza iar aceste amenzi fiind anulate dar intre timp bani au fost opriti lunar. Cum pot proceda sa intru in posesia banilor?? Sa le trimit o adresa celor de la CNDNR sau executorului?VA MULTUMESC!!!
Buna ziua!Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, o sugestie deoarece pe 4 martie trebuie sa ma prezint la Judecatoria Sectorului 2 unde am depus o contestatie privind procesele verbale emise de cei de la CNADNR.
Ma bazez pe legea privind semnatura olografa a agentului constatator dar vreau sa mai ma ajutati cu o sugestie sau o lege pe care sa o spun in fata instantei!!
Va multumesc mult si sper sa imi raspundeti deoarece situatia mea financiara este foarte dificila si am imprumutat masina si nu a platit rovinieta.
Buna ziua!
Va rog frumos daca ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi spuna daca judecatoria sectorului 2 se afla in incinta Tribunalului ( fost Junior)? Taxa de timbru pe Judecatoria sectorului 2 se poate plati si la posta?Mentionez ca vreau eu, ca persoana fisica sa depun un dosar iar cei de la Judecatoria sec.2 mi-a cerut anumite documente, aceasta taxa...O ULTIMA INTREBARE...Mi a cerut ca pe fiecare document sa fie stampila CONFORM CU ORIGINALUL, la registratura se poate?Va rog mult de tot sa imi raspundeti si sa ma ajutati deoarece astazi vreau sa depun dosarul!!! Va multumesc mult!!!