avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procese verbale CNADNR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procese verbale CNADNR

Buna ziua!Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, o sugestie deoarece pe 4 martie trebuie sa ma prezint la Judecatoria Sectorului 2 unde am depus o contestatie privind procesele verbale emise de cei de la CNADNR.
Ma bazez pe legea privind semnatura olografa a agentului constatator dar vreau sa mai ma ajutati cu o sugestie sau o lege pe care sa o spun in fata instantei!!
Va multumesc mult si sper sa imi raspundeti deoarece situatia mea financiara este foarte dificila si am imprumutat masina si nu a platit rovinieta.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:59, 1 Martie 2016
Aspectul ca dv ati instrainat bunul mobil, iar utilizatorul acestuia nu a achitat rovinieta,nu constituie temei legal sa solicitati anularea PV
Daca apreciati util si necesar recuperare amenda,analizati oportunitatea actionarii in instanta a celui vinovat ca s-a deplasat pe drumul public fara a detine rovinieta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare silita cnadnr CristianPCristian CristianPCristian Buna ziua, In urma cu 3 luni am primit in cutia postala o instintare de executare silita pentru neplata celor 28 euro catre cnadnr, in urma unei amenzi de ... (vezi toată discuția)
Executare silita cnadnr CristianPCristian CristianPCristian Subiect: Contestatie la executare silita CNADNR Buna ziua, In urma cu 3 luni am primit in cutia postala o instintare de executare silita pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita alice53 alice53 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde trebuie sa depun o contestatie privind un dosar de executare silita pentru neplata rovinietei eu am domiciliul in sector ... (vezi toată discuția)