avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate radorim

Activitate radorim

Răspuns la discuția partaj prin mediator
multumesc frumos, dar daca noi ne-am inteles si una din parti renunta la partaj, care ar fi calea cea mai ieftina si rapida!?
multumesc anticipat!
cind partile se inteleg, cum se desfasoara(procedeaza) partajul prin mediator?!
(acte, costuri, etc.)
multumesc
Răspuns la discuția partaj dupa divort
va multumesc, eu si fosta sotie sintem de comun acord si de aceea dorim sa nu dam bani aiurea pe taxe si sa pierdem timpul!!
la notari m-am interesat si e scump ...
revin cu intrebarea, daca fosta sotie nu doreste nimic din bunuri, nu are nici o pretentie, vrea sa iau eu totul, unde o pot rezolva cel mai ieftin si rapid!!??
imi suride ideea cu avocatul, dar ea ma face proprietar cu acte -n regula si fara probleme dupa...?!
buna ziua,

sintem divortati de mai multi ani si acum dorim sa finalizam si cu partajul dar, deoarece nu dispunem de multi bani si taxele sint cum le stiti , va rugam sa ne indrumati catre cea mai economica modalitate
noi ne-am gindit ca fosta mea sotie fie sa-mi cedeze partea ei( dar cred ca asta include totusi cheltuieli majore pentru noi), fie sa declare ca nu are nici o pretentie si sa ramin unicul proprietar( e vorba de apartament, pentruca nu dorim sa incarcam nota de plata si cu bunurile imobile)
va rugam sa ne ajutaticu un sfat privind cea mai usoara, mai economica si mai rapida modalitate de rezolvare a situatiei, eventual si cu cevaformulare de cereri in acest sens.
va multumim anticipat si va dorim toate cele bune!
Răspuns la discuția CERERE FARA RASPUNS
Cred ca n-am fost clar: doresc un model de chemare in judecata, adica cum sa scriu cererea...In romineste, asta stiu, restul e de dorit.
Am trimis mai multe sesezari catre casa pensiilor dar n-am primit nici un raspuns! Cum gasesc o formulare ca vreau sa-i dau la contencios administrativ?Multumesc.
Răspuns la discuția reducere pensie intretinere
Dvs. aveti un frate-el de ce nu apare in calcule!?Tatal dvs. fiind insurat , banuiesc a avea in obligatie si copilul actualei sotii.Mami achita tot iar concubinul cu ce contribuie!?........
Răspuns la discuția Pensie alimentara pentru studenti
Treaba cu rezultatele era, de acum, onecunoscuta generala , nu va privea direct, mai mult retoric, iar din experienta mea proprie de PARINTE va spun asa:a deschis actiuneactiune cu cerere, adeverinta de la fcultate si alte acte ce mai trebuiau(nastere,etc.),la proces am fost prezent NUMAI EU,am fost de acord cu actiunea,ca legea e clara,si gata!a inceput sa-mi opreasca banii.De la depunerea cererii dureaza vreo 2 luni pna la primul termen si mai e treaba si cu protestele in curs, sint instante care judeca si care nu...!?Matali pari o fata cu vonta si isteata si sint sigur ca ai inteles perfect ce-am vrut sa zic, daca ai rezultatele si dorintele care le scrii, tatal dumitale ar treui sa fie un parinte mindru si fericit si n-ar mai fi necesar procesul!!....eu n-am avut bafta asta, da' copii nu-s vinovati Nu incerc sa fiu partinitor dar poate tatal matale a fost de buna credinta in tranzactia cu fratele lui si acesta l-o tras pe sfoara s-o fi gindit sa va asigure cumva ca pareti o familie numeroasa si nu chiar instarita....Dumneata poti cintari mai bine ca sa nu-l oropsesti nevinovat....Sanatate si minte limpede!
Răspuns la discuția pensie intretinere
Da" cum ar trebui sa fie legea pt. mamele care dau ocazia ca barbatul sa ajunga asemenea tata!?Parintii la care va referiti sint impreuna, alcatuiesc o familie, se inteleg si se iubesc,etc..!Dvs. si fostul ati avut ghinion iar legea face si ea ce poate( cind vrea judecatorul..)
Răspuns la discuția Pensie alimentara pentru studenti
din experienta proprie: nu se percep taxe , cheltuieli de judecata pentru actiune de pensie de asta!avocatul nu-i necesar- bani cheltuiti de pomana-instanta va da cistig de cauza, legea e clara, va trebuie adeverinta ca urmati cursuri...Acu' nu stiu daca rezultatele dvs. la cursuriinfluenteaza acordarea pensiei..?!(as fi curios sa aflu si eu ca acu' ai 5-6 restante pe care le poti duce pina-n anu" 3 si STUDENT te numesti! ...sistem de invatamint!..sistem de luat banii!) O sa va acorde pensie, babaca n-are cesa motiveze!