avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CERERE FARA RASPUNS
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CERERE FARA RASPUNS

Am trimis mai multe sesezari catre casa pensiilor dar n-am primit nici un raspuns! Cum gasesc o formulare ca vreau sa-i dau la contencios administrativ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: radorim , utilizator 19:24, 10 Ianuarie 2010
Trebuie sa formulati o cerere de chemare in judecata catre tribunal, pe obligatia de a face, avand in vedere ca nu ati primit raspunsul solicitat in termenul prevazut de L 554, si anume, cel de 30 zile de la primirea sesizarii formulate.
Cred ca n-am fost clar: doresc un model de chemare in judecata, adica cum sa scriu cererea...In romineste, asta stiu, restul e de dorit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in contencios administrativ cand nu ti se raspunde la o cerere Just-drept Just-drept Buna seara, Am depus o cerere la o institutie publica, iar eu nu am primit un raspuns. Stiu ca cf. art. 8 din OUG 27/2002, institutiile publice au ... (vezi toată discuția)
Unde depun mai departe o contestatie privind legalitatea desfasurarii unui concurs in vederea ocuparii unei functii publice? pmonicus pmonicus Am participat la un concurs pentru ocuparea unei functii publice si ulterior am observat mai multe nereguli pe parcursul desfasurari concursului pana la ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata primarie mariana3040 mariana3040 va rog sa mi spuneti si mie cui ma adresez, daca vreau sa chem in judecata o primarie care nu mi a raspuns la o petitie in termenul legal de 30 zile?? ... (vezi toată discuția)