avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Activitate maflov

Activitate maflov

Buna ziua!
Suntem in tratative de cumparare a unui teren intravilan cu o deshidere de 9.82m. Intrebarea noastra este: se poate obtine autorizatie de constructie casa pe un teren cu o astfel de deschidere? Suprafata totala a terenului este de 1000mp. Multumim frumos, anticipat, pentru raspuns.
Buna ziua,

Sunt actualmente mama cu indemnizatie pentru crestere copil de la 2 la 7 ani.
Doresc de ceva timp sa incep o activitate de hand made - lucru de acasa. Nu stiu ce forma juridica avantajoasa sa aleg, dat fiind ca acest domeniu nu aduce venituri imediat, desigur as dori o forma mai accesibila din punct de vedere al cheltuielilor.

Multumesc frumos.
Buna ziua,
am dori sa stim care sunt procedurile legale pentru obtinerea unei autorizatii de demolare pentru o casa veche, ramasa ca mostenire.
Mentionez ca starea casei impune demolarea - are deja un tavan interior cazut. Deasemeni precizez ca terenul aferent casei+curte sunt deja puse in vanzare.
Multumesc anticipat celor care vor raspunde.
Multumesc inca o data pentru raspunsuri dar si amabilitate.
Buna seara,
o societate straina, 2 asociati, doreste sa infiinteze o societate romana, care sa-i apartina 100%. As dori sa stiu ce documente trebuie sa aduca acesti 2 asociati din tara lor.
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Daca se poate subinchiria atunci in ce conditii as putea face acest lucru daca inchiriez o suprafata de 80mp intr-o cladire destinata birourilor.
Buna ziua, as dori sa stiu daca o societate straina poate inchiria un spatiu-apartament, si daca da, atunci poate sa-si faca o filiala si chiar sa subinchirieze o camera altei societati care sa-si declare la randul ei sediu social acolo.
Multumesc anticipat pentru raspuns/raspunsuri.
buna seara, am in perspectiva dezvoltarea unui bussines cu un furnizor strain de produse bio, de aceea as dori sa stiu ce fel de relatie juridica ar fi indicata in conditiile in care nu am posibilitatea unei investitii materiale. Acesta ar fi motivul pt. care as incepe cu un magazin on-line. Am nevoie cumva de autorizatii de importare/depozitare/comercializare produse bio?
Multumesc anticipat pt. raspunsuri