avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa incep o activitate de hand made
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa incep o activitate de hand made

Buna ziua,

Sunt actualmente mama cu indemnizatie pentru crestere copil de la 2 la 7 ani.
Doresc de ceva timp sa incep o activitate de hand made - lucru de acasa. Nu stiu ce forma juridica avantajoasa sa aleg, dat fiind ca acest domeniu nu aduce venituri imediat, desigur as dori o forma mai accesibila din punct de vedere al cheltuielilor.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: maflov , utilizator 09:37, 8 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa activez in domeniul "hand made / creatie" Handmade Handmade Cine imi poate da cateva informatii? As vrea sa activez intr un domeniu de genul \"hand made / creatie\" pt care nu detin o diploma care sa ateste o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului biancasb biancasb sunt insarcinata in 5 luni jumate si lucrez la o firma de 2 ani jumate, dar lucrez 6 ore si as dori sa stiu daca ma incadrez sa iau indemnizatie penru copil ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil anca2703 anca2703 Buna ziua, Sunt insarcinata in 7 luni. Am o intrebare legata de concediul pentru cresterea copilului. Vreau sa optez pentru CIC pentru 1 an de zile, insa ... (vezi toată discuția)