Buna va multumesc pentru raspunsuri .Dar acum stie cineva care ar fi costurile unei donatii de proprietate pentru minor si uzul fructul viager pentru fiu si nora?Multumesc
Buna as dori sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a trece un apartament de pe numele parintilor mei pe numele fetitei mele minore?As vrea cea mai solida varianta pentru ca eu mai am un copil din alta casatorie.Care ar fi metoda?Multumesc.
detin un apartament si o casa si as vrea sa fac cumva sa io dau pe numele unei nepoate de 2 ani dar as mai vrea daca ar fi posibil sa pot mentiona sa stea in apartament si parintii ei adica feciorul cu nora mea dar ei sa nu fie proprietari sau asa ceva daca e posibil .ce sfaturi imi puteti da?ce act ar trebui facut?
sa fiu putin mai explicit eu nu mai am nici o relatie cu sotia mea de 9 ani suntem separati eu locuiesc in italia si am ceva probleme cu autoritatile financiare din italia si as dori sa dau casa din romania adica partea mea unuia din cei 6 copii ai mei ca sa nu vina cu propire cei din italia
in cat timp pot sa divortez daca suntem de acord amindoi cu desfacerea casatoriei si cu incredintarea minorului mie ,care este procedura de urmat.multumesc