Va rog sa-mi lamuriti si mie problema dosarelor ce nu au fost depuse in termen pe legea 10,fiindca am auzit cum ca s-ar fi dat recent inca un termen pentru depunerea acestor dosare insa pe net nu gasesc nimic.
Detin 5 dosare pe legea 10 cu case +teren aferent in Bucuresti (Bd. Ferdinand si Mihai Bravu) ce nu au fost depuse in termen si nu gasesc pe nimeni dispus sa accepte o colaborare privind solutionarea in schimbul unui procent prestabilit.
In caz ca vre-un avocat este interesat va rog sa ma contactati.
Detin mai multe litigii pe legea 10 pentru care nu s-au depus notificari in termenul legal dar si dosare pentru care s-au depus notificari in termenul legal daca intereseaza pe cineva va rog sa ma contactati.
Intr-un act de partaj voluntar al familiei mele sunt trecute si niste drepturi petrolifere pe o suprafata de 200 ha din zona Ploiesti.In momentul in care zacamantul a fost gasit si a inceput exploatarea de catre statul roman(aprox. 1930) familia mea primea 30% din ce se exploata in schimbul cesionarii terenului.Dupa 1945 nu a mai primit nimic evident.Ma intereseaza acum daca aceste drepturi petrolifere se pot retroceda.mentionez ca terenul a fost retrocedat in natura in urma cu aprox. 7 ani.
nu am discutat cu nimeni vanzarea dosarelor,doar am incercat solutionarea lor apeland la un avocat care se ocupa de dosare pe legea10 si acesta mi-a spus ca sansele de a castiga procesul de repunere in termen sunt aproape nule.
Detin si alte dosare ce au fost depuse in termenul legal si stau prin primarie de 8 ani.
Detin 5 dosare (imobile situate in centrul capitalei) pentru care NU au fost depuse in termen notificarile la PMB.Exista o motivatie insa am inteles ca nu prea conteaza.As vrea sa stiu daca se mai poate face ceva cu aceste dosaresi daca este cineva interesat in cumpararea drepturilor litigioase sau in a ma ajuta la solutionarea acestora.
Multumesc anticipat