avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... litigii legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

litigii legea 10

Detin mai multe litigii pe legea 10 pentru care nu s-au depus notificari in termenul legal dar si dosare pentru care s-au depus notificari in termenul legal daca intereseaza pe cineva va rog sa ma contactati.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mitroi , Manager de securitate 14:45, 23 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
locuiesc in Bucuresti si notificarile sunt facute tot pentru imobile din Bucuresti
Locuim intrun imobil nationalizat si care a fost castigat anul trecut pe 19 martie 2009 si prin care noi am aflat abia anul asta printro hartie de la APOLODOR "Dispozitie a Primarului General...bla,bla,bla" ca a intrat in posesia actualilor proprietari.
Nu am fost notificati niciodata.Ce inseamna o notificare?Cine o emite?Care e termenul legal de a trimite o notificare?
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil nationalizat in anul 1951. honoriu filimon honoriu filimon Buna ziua. In legatura cu intrebarea mea din data de 24 martie care se referea la unul din cele doua imobile detinute de familia mea la acea vreme, care a fost ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 se poate aplica in cazul meu? redsianu redsianu In 1996 am inceput procesul de retrocedare a doua apartamente in Bucuresti. In 1998 am obtinut sentinta definita si irevocabila de restituire a celor doua ... (vezi toată discuția)
Evacuare imobil retrocedat: va rog un sfat din partea dvs. Bonjurica Bonjurica Suntem o familie care \"inca mai locuim dar nu stiu pentru cat timp\" intr-o casa din anul 1900, o casa revendicata de doi mostenitori care au fost despagubiti ... (vezi toată discuția)