Buna ziua. In legatura cu intrebarea mea din data de 24 martie care se referea la unul din cele doua imobile detinute de familia mea la acea vreme, care a fost nationalizat in anul 1951 .Ma intereseaza sa aflu in ce baza a fost nationalizat,cu ce decret si unde anume sa ma adresez pentru a afla acest fapt. Cunosc in legatura cu acest imobil teren si constuctie din extrasul de rol fiscal doar ca : ,,La matricola 29,poz.84, la nivelul anului 1951, in Str.Dr......Nr....,a figurat numita F.G.F.,cu mentiunea -NATIONALIZAT JUR.-CIRC. I I. FIN.nr.8536-08.03.1951''.Tin sa mentionez ca am facut notificare in baza legii 10/2001. Am primit raspuns de la Comisia de aplicare a legii 10.ca notificarea mea nu are obiect deoarece imobilul a fost dat altei persoane in baza legii 18/1990. Ma intereseaza acum dupa ce am facut contestatie in termen la Dispozitia PMB,care ma anunta acest fapt, daca imobilul nationalizat a fost legal ,,retrocedat'' in baza legii 18/1990 sau trebuia retrocedat in baza legii 10/2001 .Va multumesc anticipat.
Inteleg ca acum e vorba doar de teren...
Daca pe acel teren a existat si constructie s-ar putea sa fie vorba de Decretul 92/1950, chiar daca nationalizarea s-a facut in 1951...