avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedari legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedari legea 10

Va rog sa-mi lamuriti si mie problema dosarelor ce nu au fost depuse in termen pe legea 10,fiindca am auzit cum ca s-ar fi dat recent inca un termen pentru depunerea acestor dosare insa pe net nu gasesc nimic.
Detin 5 dosare pe legea 10 cu case +teren aferent in Bucuresti (Bd. Ferdinand si Mihai Bravu) ce nu au fost depuse in termen si nu gasesc pe nimeni dispus sa accepte o colaborare privind solutionarea in schimbul unui procent prestabilit.
In caz ca vre-un avocat este interesat va rog sa ma contactati.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 07:09, 23 Noiembrie 2010
In acest moment nu curge vreun termen de depunere a notificarilor.
Sincer nici nu cred ca va curge vreunul pe legea 10, in conditiile in care din 14.02.2002 nu s-a pus o asemenea problema. Nu au intervenit in acest sens nici prin legea 247/2005 care era mai aproape de expirarea termenului prevazut de legea 10/2001 si care altfel a adus modificari si completari substantiale legilor reparatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10 Legea 10 Legea 10 Am urmatoarea situatie: Am depus in termen notificare pentru un imobil. Ulterior un potential mostenitor care nu a depus notificare prin executor, a actionat ... (vezi toată discuția)
Termen legea 10 playerone2006 playerone2006 buna ziua , 1.as dori sa stiu daca legea 10 privind retrocedarea terenurilor preluate abuziv inainte de 1989 mai este in vigoare ; 2. caz: familia mea a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legile nr. 10/2001 si nr. 290/2003 Oana U Oana U Buna ziua, va expun cele doua probleme mai jos si va rog si sper sa ma ajutati cu un raspuns. Legea 10 / 2001 In baza prevederilor acestei legi, tatal ... (vezi toată discuția)