acea notificare a facut-o pe contractul meu, cu alt pix in data platii finale.eu mi-am dat seama abia dupa ce persoana a plecat.mi-a cerut exemplarul meu pentru a trece plata finala, si intr-un moment de neatentie mi-a trecut abuziv acea plata care nu se luase in calcul la incheierea contractului.mai mult, nici macar nu mi-e eliberat o factura(chitanta) pentru banii incesati.totul e scris doar in contract.
buna ziua
am incheiat un contract de prestari servicii cu o firma pentru executa termoizolatiei unui apartament. in contract s-a trecut pretul final si modalitatea de plata - avans si rest de plata.
la data achitarii restului de plata prestatorul a completat rubrica alte clauze , fara acordul meu plata unor spatii comune. adnotarea nu s-a facut prin act aditional cu acordul partilor ci abuziv pe vechiul contract utilizind un pix de alta culoare.mentionez ca la sfirsitul contractului este notat faptul ca suma s-a achitat in totalitate.
acum, reprezentantul firmei imi cere plata spatiilor comune modificata de el in contract .este legal sau nu?
la data semnarii contractului spatiile comune nu au fost inscrise in contract, acesta fiind incheiat pe persoana fizica, nu pe asociatia de proprietari.
va multumesc
pot deschide actiune de divort la judecatoria iasi daca am domiciliul in botosani? mentionez ca sunt nascut in iasi iar certificatul de casatorie este emis de primaria iasi
la noi e simplu dar nu stiu daca si legal.liber simbata, duminica si luni, apoi vineri, simbata si duminica.luna viitoare se repeta.e normal sa primim concediu fara plata in zilele noastre libere?mentionez ca lucrez in program de 8 ore, luni-vineri
bunica mea, pensionara CAP si urmas de veteran de razboi a fost intretinuta de matusa mea, casnica, mama a 4 copii, doar sotul ei muncind.efectiv au trait pe spatele bunicii, ea fiind izolata intr-o camera.in ultimii ani de viata bunica a suferit de cataracta si si-a pierdut vederea, matusa fiind angajata insotitor.astfel nu vad cum a intretinut-o pe batrina
mentionez ca ceilalti mostenitori nu au renuntat in scris la dreptul lor de mostenire
este vorba de uzucapiune iar vecinii nu vor sa apara in fata instantei insa sunt deacord sa dea declaratii scrise referitoare la granituire. daca aduc alti martori si atasez si declaratiile vecinilor la dosar pot fi luate in considerare?
declaratia scrisa a unui martor poate fi luata ca proba intr-un proces civil?persoana respectiva nu se poate deplasa in instanta din motive obiective(programul de lucru si distanta) dar este deacord sa dea declaratie in fata notarului sau a unui organ de politie.