avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Caut expert tehnic judiciar topografie-cadastru in ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Caut expert tehnic judiciar topografie-cadastru in zona iasi-suceava

La judecarea unui apel pot sa cer un expert din alt judet decat cel in care se desfasoara procesul?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:00, 3 Februarie 2010
sandu eugen din suceava.gasesti nr de mobil pe site-ul ministerului justitiei, sectiunea experti.succes
Ehe, treaba nu-i chiar asa usoara deloc cu expertii judiciari, am nevoie de garantia lucrului corect si bine facut, ca taaaare m-am mai fript cu un domn expert care ar vinde-o si pe ma-sa daca i-ar da cineva ceva pe ea, scuzati expresia dar provine din adanca indignare care mi-a pricinuit-o acest specimen, asadar caut totusi un expert care stie sa-si respecte munca, adevarul, legea si oamenii. Ma incapatanez sa cred ca totusi mai exista asemenea persoane. Nu accept decat recomandari argumentate
Va doresc bafta in gasirea unuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara in contencios administrativ si fiscal marianaflore marianaflore In cazul il care instanta propune si admite din oficiu proba cu expertiza in cazul unei decizii de impunere a Casei de asigurari de sanatate in privinta ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica judiciara Raluca Let Raluca Let Ce trebuie sa cer pt efectuarea unei expertize tehnice judiciare la o servitute de vedere in instanta? Pe langa masurarea geamurilor si a distantei dintre ele ... (vezi toată discuția)
Intabulare cladire Oana  Tudor Oana Tudor Am o problema si nu reusesc sa ii gasesc soluţia. Societatea a cumparat de la alta societate o magazie (nu si terenul aferent). Această tranzacţie ca sa ii ... (vezi toată discuția)