avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate racu_ghita

Activitate racu_ghita

vreau sa stiu daca am drept la concediu de odihna, eu sunt incadrat de contract de mandat cu 4 ore.
sunt presedinte de asociatie si doresc sa renunt la contractul de mandat.
Pentru inscriere la masa credala pentru conflicte de munca, se percepe taxa judiciara de timbru?. Mulțumesc.
Presedintele asociatiei este salariat la o societate, dar are si venit la asociatie de proprietari, ce taxe si impozite trebuie platite de la asociatie conform legislatiei de la 01.01.2017.La fel este situatia administatorului si a femeii de serviciu, acestea sunt si pensionare. Va multumesc.
Sunt salariat di 15 iulie 1975 am lucrat 16 ani in grupa a 2 a de munca si am si un an in grupa a 1 a de munca. Eu suntnascut la data de 26 iulie 1956.
-in data de 10.12.2007, am incheiat un contract de furnizare a energiei termice si contorizare pe orizontala cu sc termon srl onesti, (contorii conform contractului sunt in proprietatea societatii, iar eu plateam chirie lunar cate 31.5 lei pentru un timp de 36 luni).
-din luna martie 2009, eu, nu am mai folosit energia termica de la societate, dar nici chirie la contori nu am mai platit fiindca nu mai foloseam nici contorii lor, in luna mai 2009 am facut cunoscut societatii ca eu, solicit rezilierea contractului si debransarea de la instalatia lor, acestia au venit in luna mai 2009 si au pus sigiliu pe caseta lor unde sunt contorii si robinetii de trecere, acum ma notifica precum ca am de plata pentru contori suma de 789 lei si ca ma vor actiona in instanta.
-in contract se specifica clar ca instalatia de pe casa scarii si si caseta individuala de masura fac parte din SACET si apartin autoritatii publice locale.
-intrebare: ce castig de cauza am intr-un eventual proces cu societatea in aceasta situatie daca societatea ma actioneaza in instanta?
sunt angajat la o societate privata cu carte de munca, iar la asociatia de proprietari din care fac parte sunt presedinte cu conventie civila, remuneratia mea este sub forma d e indemnizatie. ce sume am de suportat catre stat si catre cine?.
Răspuns la discuția plata intretinere in caz de deces
cum pot recupera suma de 120 lei pentru interfonul montat la bloc, aceasta persoana este singura care nu a semnat ca este de acord si nici nu vrea sa plateasca, suma se poate retine prin asociatia de propriertari?