avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters95148

Activitate ContSters95148

Revin cu subiectul , de data asta cu date concrete: am terminat facultatea de inginerie economica in agricultura si dezvoltare rurala , specializarea Inginerie si Management Alim.Publica si Agroturism, cu titlul de inginer. Sunt referent cls.III, grad superior,treapta 3 in cadrul biroului tehnic , investitii , managementul proiectelor. In aceste conditii pot sau nu sa solicit si sa particip la examen pentru promovarea in cls.I???????De la personal mi s-a spus ca nu ar avea legatura specializarea (inginer) cu activitatea mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????
Astept raspuns cat mai concret si mai complet. Multumesc!
Răspuns la discuția ref:achizitii directe
Cine va alege oferta avantajoasa????Se face o comisie de evaluare a ofertelor ????? Multumesc!!!!
Răspuns la discuția ref:achizitii directe
Deci nu am treaba cu SEAP-ul sau cu alt procedeu cum ar fi: cereri de oferte sau licitatii??????
Se poate incheia un contract de lucrari reparatii strazi (pietruire) cu valoare mai mica de 15000 euro fara a se publica in SEAP???? Daca da , care ar fi etapele care trebuiesc parcurse????????
Se poate incheia un contract de lucrari reparatii strazi( pietruire) cu valoare
Răspuns la discuția promovare in clasa
Nu s-a trecut inca nimic in cartea de munca pentru ca de abia am terminat facultatea . Intrebarea mea era , daca facultatea pe care am terminat-o , din punct de vedere legislativ este considerata in specialitatea activitatii pe care o desfasor (fiind referent birou tehnic, investitii, managementul proiectului si protectia mediului), deci ma pot trece in urmatoarea treapta de salarizare , avand in vedere ca treapta 3 este cu studii medii, iar treapta I este cu studii superioare. De asemenea , pot promova in clasa imediat urmatoare ??????Dilema mea , de fapt, este :daca facultatea pe care am absolvit-o (Inginerie si management in agroturism si alim.publica) poate fi luata in calcul pentru promovare in treapta de salarizare si in clasa ??Va multumesc.
Am mai intrebat o data : sunt referent birou tehnic , cls.III, grad superior, treapta 3; am terminat facultatea de inginerie si management in agroturism si alimentatie publica. Poate sa-mi raspunda cineva concret, fara sa ma puna sa citesc legile , daca pot promova in treapta de salarizare si clasa ????????Mentionez ca am 1 an vechime in functie!! Va multumesc!
In concluzie?????Pot sau nu promova in clasa???? De fapt, aceasta era intrebarea???????De citit stiu si eu sa citesc , dar nu am studii juridice sa le si interpretez!!!
In asteptarea raspunsului dorit, la obiect , va multumesc inca o data!!!!!
Ma vad nevoita sa revin asupra subiectului....nu din vina mea , ci datorita legislatiei "clare" existente. Sunt referent urbanism, cls.III, grad superior, treapta 3 , cu 1 an vechime in functie . IN Regulamentul din M.Of.152/2007, la art.3, alin.(2) lit.a) nu se specifica decat studii superioare de lunga sau scurta durata , fara a se mai preciza "in specialitatea activitatii desfasurate". Am colegi care au studii superioare in alte domenii si, totusi, sunt functionari publici cls.I. De aceea insist sa ma lamuriti daca , in urma absolvirii Facultatii de management agroturism si alimentatie publica pot promova in clasa si treapta de salarizare!???
Va multumesc!
eu va intrebam din punct de vedere juridic????????