avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra.das

Activitate alexandra.das

As putea pleca de la serviciul actual unde am cim pe o perioada determinata la un alt servici inainte de a mi se incheia contractul fara sa fiu afectata in vreun fel (eu ca angajat sau continuitatea in munca) ?Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția sarcina si cim determinat
Eu si sotul ne dorim un bebe , cum ar trebui sa procedez avand in vedere ca am cim determinat pe 2 luni,mentionez ca sunt la al 2-lea contract determinat consecutiv? Trebuie sa astept sa vad ce se intampla dupa aceste 2 luni sau sa imi caut un alt servici? Sau poate aveti dvs alta idee.Mentionez ca am 8 luni continuitate pe cartea de munca ,pana in momentul de fata, cumulate de la 2 firme.
Lucrez la o firma in care toti angajatii au cim determinat pe 2 luni , iar la fiecere 2 luni se reinoieste dar tot pe o perioada determinata .Eu si sotul meu ne dorim un bebe si nu stim cum sa procedam stiind ca exista posibilitatea ca la aflarea vestii de catre angajator sa nu imi mai prelungeasca cim.Este legal ca la fiecare 2 luni sa imi reinoiasca cim?Va multumesc.
Momentan lucrez dar din motiv ca mi s-a redus salarul prea mult am depus cv-uri si la alte firme. Intre timp am fost chemata la un interviu iar in caz ca sunt acceptata cum ar trebui sa procedez fara a-mi fi afectata continuitatea in vechimea de pe cartea de munca? Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Contract cu o fractiune de norma
Va multumesc din suflet.:bow:
Am contract de munca cu o fractiune de norma de 5 ore pe zi. Mentionez ca am 2 luni de cand lucrez. Daca raman insarcinata peste 6 luni pot sa iau indemnizatie pt cresterea copilului dupa ce nasc?Sau trebuie sa lucrez cu norma intreaga ca sa primesc indemnizatie?Va rog din suflet sa ma ajutati! Va multumesc.