avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract cu o fractiune de norma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract cu o fractiune de norma

Am contract de munca cu o fractiune de norma de 5 ore pe zi. Mentionez ca am 2 luni de cand lucrez. Daca raman insarcinata peste 6 luni pot sa iau indemnizatie pt cresterea copilului dupa ce nasc?Sau trebuie sa lucrez cu norma intreaga ca sa primesc indemnizatie?Va rog din suflet sa ma ajutati! Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: alexandra.das , utilizator 10:23, 9 Iulie 2009
Puteti sa beneficiati de indemnizatie si daca ramaneti insarcinata peste 2 luni. Important este ca realizati venituri profesionale, legea nu distinge in functie de numarul orelor lucrate.
Va multumesc din suflet.:bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil adriana82 adriana82 Sunt angajata incepand cu data de 01.06.08 in locul unei colege plecata in concediu de maternitate. Colega mea a nascut in 01.08.08. Am contrat de munca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Epure Roxana Epure Roxana Buna dimineata.As vrea sa va intreb,daca,in caz,ca sunt insarcinata si firma ne baga cate doua zile pe luna in concediu fara plata,timp de cinci luni,mai ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a primi indemnizatie pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani BG BG Va rog sa-mi spuneti daca exista vreun impediment in obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ANI, in situatia in care in ... (vezi toată discuția)