Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect.
pe o perioada de 3 ani am donat o serie de obiecte de folosinta indelungata pt scoala ( televizor, covoare, materiale audio-video), toate noi si care sunt in stare perfecta si acum.
Am rugat directiunea sa imi dea o adeverinta din care sa rezulte ca am facut acest gest, unde sa se specifice suma estimata de mine dupa costurile pe care le-am avut.
Mi s-a spus ca nu mi se da acest document, deoarece trebuie trecute sume modice.
eu am facturi fiscale pe numele meu.
Oare asa e peste tot in romania?
buna ziua. Va rog sa imi spuneti in cat timp dupa ultimul termen se emite o hotarare judecatoreasca.
De asemena, doresc sa aflu daca aceasta hotarare vine acasa sau trebuie sa merg tot eu la judecatorie?
Aceasta hotarare, in cat timp devine definitiva?#-o#-o
Buna ziua tuturor. tatal meu a decedat acum un an. Sunt unicul mostenitor al sau, neavand alti copii sau sotie supravietuitoare. Nu am certificat de mostenitor. Stiu ca detinea conturi la mai multe banci. Trebuie sa mentionez ca nu stiu despre cati bani este vorba si nici bancile la care sunt depusi. In acest moment ma intereseaza doar sa indentific bancile si sumele de bani. Ma intereseaza cum sa procedez ca sa aflu de la banci ce sume avea in conturi.
Va multumesc anticipat.
buna ziua.
vreau sa se le multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebarea precedenta
ma intereseaza daca se poate face un certificat de mostenitor care sa nu contina masa succesorala, sa il pot folosi ca sa pot accesa conturile din banci ale defunctului meu tata, pentru ca nu am altceva de mostenit decat conturile din banci. va multumesc
buna ziua, situatia mea este urmatoarea: tatal meu a murit anul trecut in iunie, eu sunt singurul si unicul mostenitor si banuiesc ca ar fi avut conturi la mai multe banci. vreau sa stiu daca pot sa-mi fac un certificat de mostenitor care sa specifice ca ii mostenesc conturile din banci, nestiid care conturi sunt, ce sume cuprind si in care banci se afla, cat m-ar costa un astfel de document si de ce documente am nevoie. va multumesc