avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general donatie de bunuri catre scoala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

donatie de bunuri catre scoala

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect.
pe o perioada de 3 ani am donat o serie de obiecte de folosinta indelungata pt scoala ( televizor, covoare, materiale audio-video), toate noi si care sunt in stare perfecta si acum.
Am rugat directiunea sa imi dea o adeverinta din care sa rezulte ca am facut acest gest, unde sa se specifice suma estimata de mine dupa costurile pe care le-am avut.
Mi s-a spus ca nu mi se da acest document, deoarece trebuie trecute sume modice.
eu am facturi fiscale pe numele meu.
Oare asa e peste tot in romania?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 18:53, 21 Septembrie 2011
Dumneavostra trebuia sa aveti un contract de donatie facut prin notar cu bunurile si valorile lor iar beneficiarul donatiei trebuia sa semneze de acceptare a donatiei si pe procesul verbal de predare primire.
Acea adeverinta nu v-o poate da pentru ca nu reprezinta nimic.
profagabi a scris:

Am rugat directiunea sa imi dea o adeverinta din care sa rezulte ca am facut acest gest, unde sa se specifice suma estimata de mine dupa costurile pe care le-am avut.
Mi s-a spus ca nu mi se da acest document, deoarece trebuie trecute sume modice.
eu am facturi fiscale pe numele meu.
Oare asa e peste tot in romania?

Daca va trebuie pentru gradatie de merit, sa va dea adeverinta ca ati donat respectivele obiecte, iar dv. depuneti facturile pentru sustinerea adeverintei. Nici nu trebuie sa mai treaca ei vreo valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaþie de licenþã neexclusivã cu upfar-argoa iuliurs iuliurs Buna ziua, Am primit in zilele trecute o somatie din partea UPFAR-ARGOA sa inchei un contract cu ei si plata sumelor restante pe 3 ani pentru redifuzarea ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pentru vanzare-cumparare mihail123 mihail123 Buna ziua, 1. Considerati ca anul de constructie si anul de dare in folosinta al unui bloc este identic? 2. Considerati ca este legal a mi se da o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere jeffo jeffo Am avut o prietena 1 an si o luna. Dupa ce ne-am despartit avea nevoie urgent de o suma de bani modica: 250 ron. Am ajutat-o, dar de returnat ioc. Dupa multe ... (vezi toată discuția)