avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate Csilla Kalo

Activitate Csilla Kalo

Răspuns la discuția O intrebare urgenta
Domnu traieste in ungaria acolo are 19 si aici are 23 de ani de lucru fiindca nu are 65 de ani a cerut pensiia mai repede in ungaria au acordat dar cum poate sa obtina Din romania pensiia.Pentru decizia ce acte are nevoie.Si nu mai este cetatean roman asa cred.
Răspuns la discuția DEcizia
Domnu traieste in Ungaria si acolo are 19ani de lucru si aici in romania are 23 de ani.si el nu stie ca la ce acte are nevoie ca sa obtina si de aici pensia mai repede.Are o hartie la care e incercuit ca solicitant la pensie si cartea de munca de aici din romania.La ce acte are nevoie pentru a primi decizia??Vrea sa depuna actele acum.Multumesc mult pentru ajutor.
Discuție DEcizia
Buna,ziua .Nasul meu locuieste in Ungaria si acum ar trebui sa primeasca decizia de la casa de pensii.Ce trebuie sa faca daca are si aici carte de munca.Ce are nevoie sa depuna unde trebuie sa incepe.Ce acte trebuie sa preda si unde??,pentru a primi decizia??
Buna,ziua .Nasul meu locuieste in ungaria si acum ar trebui sa primeasca decizia de la casa de pensii.Ce trebuie sa faca daca are si aici carte de munca.
Răspuns la discuția Foarte urgent
In cazul meu pot sa cer testul de paternitate.Ce pot sa fac cum trebuie sa pornesc.Unde sa apelez?Multumes mult pentru ajutor.
Discuție Foarte urgent
Buna ziua,eu am un copil de 1an si 4luni,tatal copilului deja stie despre copil de aproape de una an si nu arata nici un interes fata de copil.Copilul e pe numele meu.Ce trebuie sa fac am inca drepturi de a cere alimentatie ori tesult de paternitate??Ce pot sa fac in cazul aceasta.Multumesc .
Buna, Copilul are 4 anisor,problema este ca daca mama nu renuta de la pensia de intretinere nici tatal de pe numele copilului de paternitate.Acum ce poate sa faca mama??Tata copilului nu plateste nimic si nici nu vrea si il ameninta pe mama copilului ca daca merge la judecata cu cazul aceasta le bate.
Mama copilului neavand altceva de facut a propus ca sa renuta de copil ca copilul sa fie trecut pe numele bunicii si ea renunta de la pensia de intretinere.Dar cum vad eu acest lucru nu se poate.Va rog sa ma sfatuiti ca ce poate sa faca atunci mama.??Multumesc mult pentru ajutor.
Mersi mult:),si exista tip de cerere sau deja ei trebuie sa se duca acolo cu cererea scrisa.Si e de ajuns daca mama copilului merge sau trebuie si tata sa fie acolo.Mersi
Buna,am o urgenta. Prietena mea are un baietel si e pe numele tatalui cu cine nu a fost casatorit doar ca tata a recunoscuto. Acum ele au facut o intelegere ca tata renuta de la copil si fata de la intretinere de copiil.As vrea sa intreb ca ei cum pot sa faca acest lucru, unde trebuie sa initieze?. La ce acte au nevoie?si nu se poate rezolva totul la un notariat. Mama ar vrea ca tatal sa nu apare ninci in certificatul de nastere se poate rezolva??Astept raspuns urgent.Mersi mersi mult.