avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate suciu_diana

Activitate suciu_diana

Adica celor de la Registrul Comertului? Cu exceptia ITM. Nu stiam ca ITM autozieaza aaa ceva. Este un altelier mic, unde firma asamblează piese din diverse parti, ca produsul final, nou sa aduca rezultatele cerute de client
Estee necesara autorizarea activităților de creare a unui produs hardware, in afara de cea de la Regisstrul Comertului? Includ aici - aparate ce suporta un soft, produse folografice, etc...
Am inteles ca s-a adoptat de forurile decizionale si merge la promulgare o lege prin care se pot amenda parintii care nu respecta programul de vizitare pentru minor sau domiciul stabilit al acestuia, dupa divortul parintilor. Ma puteti ajuta cu numarul acesteia si denumirea? Multumesc
Sunt ceva repercursiuni asupra administratorului unei firme, asupra căreia. ANAF a emis procces-verbal de insolventa?
Care sunt următorii pași cu privire la aceasta firma?
Pana la întrarea în vigoare a trecerii fără documente în spațiul Schengen, minorul însoțit de un părinte trebuie sa aibă declarația din partea părintelui care își da acordul, format notarial și pașaport?
Declarația trebuie tradusa și legalizata?
Mai sunt necesare alte acte, pentru călătorie în spațiul Schengen?
Poti intra in somaj daca ai venit din chirie?
Ce obligatii fiscale sau de alta natura are de la 1 ian 2024 o persoana care realizeaza venituri ca si creator de continut? Separat, e nevoie sa aiba pfa sau firma sau poate ca si persiana fizica?
In ce masura afecteaza intrarea in spatiul aerian Schengen din martie 2024, necesitatea procurii cand un minor este insotit doar de un parinte? Adica va mai fi necesara sau nu, daca nu va mai exista vama in aeroporturi?
Deci doar daca face comert online. Adica exista posibilitatea unei comenzi, de orice natura e aceasta.
Am inteles.
Legat de datele comerciantului, L31/90 cere aspecte minimale, Ord ANPC doar adauga, din ce inteleg eu.
Ordinul 225/2023 al ANPC se adreseaza si unui operator economic care are un site de prezentare a serviciilor pe care le ofera?
Eu deduc ca da. Corectati-ma daca gresesc.
Daca e asa, cum se poate afisa partea informativa pentru conaumator daca acesta nu va face efectiv comabda de pe site, ca si in cazul unui site de produse? Ce sugerati? Un fel de fereastra ce se deschide cand acceseI site-ul? Sau ....