Buna ziua,a, facut o comanda online care nu a putut fi ridicata,am sunat pentru a specifica faptul ca nu voi fi gasita si sa mi se anuleze dar au spus ca deja a fost expediata si ca trebuie sa le achit taxa de transport.Mentionez ca nu am incheiat niciun contract cu firma respectiva,nimic,doar o inregistrare pe site-ul lor pentru a face aceasta comanda!As vrea sa stiu daca sunt obligata sa achit taxa de transport!
Multumesc anticipat!
Buna seara,vin si eu cu o problema,am terminat indemnizatia de somaj anul trecut in septembrie si trebuia sa ma prezint cu cartea de munca la AJOFM ca sa mi-o incheie,am uitat,se intampla ceva,cum sa procedez?!Multumesc anticipat
buna seara,in urma cu 1 an am solicitat un credit de la o banca pe 10 ani.
Anul trecut am trecut printr-o perioada mai grea si nu am avut cu ce achita urm.rata si astfel am intarziat cu plata timp de 45 zile.Am fost contactata pt.a achita suma,dar dupa 2 luni m-au anuntat ca trebuie sa achit intreaga suma din ctr.,astfel vor executa silit bunuri din locuinta personala.Nu stiu cum ar fi posibil asa ceva,va rog lamuriti-ma ca nu inteleg,odata ce contractul a fost semnat pe 10 ani.Multumesc anticipat!
Buna ziua,am terminat de curand concediul de crestere a copilului,firma l-a care sunt angajata m-a primit inapoi dar deocamdata nu am ce sa fac 3 luni si de comun acord,eu stau acasa iar angajatorul isi face datoria catre stat in toata aceasta perioada.Intrebarea mea este:
daca ma poate da in somaj,iar dupa cele trei luni ma poate reangaja(angajatorul fiind de acord)?
mulumesc