avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate castelanul

Activitate castelanul

Răspuns la discuția copac cazut
da
Răspuns la discuția copac cazut
multumesc frumos pentru raspuns . am cautat si eu dupa ce am postat intrebarea , m-am grabit si nu am cautat mai intai-scuze pentru aceasta.
Discuție copac cazut
copac cazut pe masina in fata asociatiei, cine raspunde?
Răspuns la discuția radiere auto
fara judecata nu exista alta cale? intreb si eu. Multumesc
Răspuns la discuția ce pot face?
scuzati,cum anume oficial? nu inteleg; eu am dat-o la un moment dat in urmarire la politie,mi-au transmis ca s-a prelucrat cu efectivul...etc,si ca daca va fi gasita in trafic vor retine CI,numere etc. Asta demult. Mai departe? Multumesc.

ynocentta a scris:

Initial trebuie sa verificati temeinic daca vehiculul mai este in circulatie
Solicitati oficial la SPR evidenta auto sa verifice vehiculul

Discuție ce pot face?
salut. am vandut masina predand si actele cumparatorului,fara sa intocmesc nici un act de vanzare cumparare cu el,prin 2001. ce pot face? masina nu mai apare nici cu ITP,nici cu RCA. cum o pot radia fiscal sau din circulatie?multumesc
Răspuns la discuția radiere auto
multumesc pentru raspuns
Discuție radiere auto
salut. am vindut o masina fara sa fac acte de V-C si am dat actele masinii noului proprietar.El a dus auto la servis,neplatind patronul servisului a vindut-o dar nu stie cui(in 2007). ce pot face legal sa scap de auto din circulatie si fiscal, legal. multumesc.
Salutare. Am un credit in derulare la banca,obtinut in oct.2008,nu am probleme pina acum; as vrea sa scap de un comision de 50 euro,care mai apare cred si la alte credite din perioada respectiva,am fost la banca si mi-au zis ca nu se poate,doar prin refinantare(apare problema garantiei imobiliare). Creditul este de 35000euro la data contractarii,comisionul se numeste ,,comision de administrare de 0,15%" ;am intrebat la banca daca sa depun o cerere scrisa ,m-au invirtit politicos,si au zis ca nu are rost. Ce as mai putea face?
Multumesc si o zi buna
Multumesc pentru raspunsul primit.Presedintele este chiar unul dintre cei care si-au facut acoperis,si mai este unul din cei cu acoperisul care este si el in cauza tot de la ultimul etaj in comitet;ei zic ca nu fac mansarda iar pe vecini nu-i intereseaza.Cind au intrebat in asociatie au primit raspuns ca asociatia nu are bani deocamdata-de abia ce am scapat de un ,,bun administrator" care ne-a bagat in datorii neachitate-nu s-a pus problema ca nu ar avea dreptul la decontul cheltuielilor pentru mansarda.Ramine problema daca ceea ce au facut trebuie verificat si de cine,pentru ca nici Adm. nici altcineva nu sint de specialitate si nu sint in masura sa se pronunte asupra calitatii executiei:cei de la ultimul etaj si-au inchis cu cheie si separat fiecare podul deci cine mai intra la ei in pod sa vada?
Stiut fiind ca la noi e ca la noi(in Raminica?!) ce ar trebui facut? Nu e vorba de rea vointa ei merita sa se deconteze acoperisul,sa-si recupereze banii,nici nu as vrea un conflict deschis ca sintem toti pe aceeasi scara dar nici ca in tren nu e bine.