avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere auto

salut. am vindut o masina fara sa fac acte de V-C si am dat actele masinii noului proprietar.El a dus auto la servis,neplatind patronul servisului a vindut-o dar nu stie cui(in 2007). ce pot face legal sa scap de auto din circulatie si fiscal, legal. multumesc.
Cel mai recent răspuns: castelanul , utilizator 12:37, 16 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Trebuie facuta o actiune in instanta prin care chemati in judecata persoana careia i-ati vandut autoturismul (e problema lui cui a dat mai departe masina).
In urma constatarii intervenirii vanzarii autoturismului catre o alta persoana, instanta va dispune si radierea autoturismului din evidentele Serviciului Public Inmatriculari Auto si de la Directia Fiscala.
Va recomand sa luati legatura cu un avocat pentru introducerea acestei actiuni, pentru a va asigura ca intr-un final veti obtine o sentinta de radiere a autoturismului de pe numele dvs.
multumesc pentru raspuns
fara judecata nu exista alta cale? intreb si eu. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere din circulatie auto vandut si neinregistrat de catre cumparator elena456 elena456 am vindut o masina ,am radiat-o de la fisc,cel care a cumparat-o nu a inscris-o in circulatie si eu primesc amenzi pentru neplata rovinietei.Am deschis ... (vezi toată discuția)
Auto vanduta fara acte peterman peterman Salut. Am si eu o problema. Am vandut in anul 2006 o masina unei cunostinte fara sa fac nici un act, mergand pe buna incredere. La randul sau aceasta persoana ... (vezi toată discuția)
Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)