Mostenirea nu trebuie deschisa neaparat acum, in acest moment.
Puteti sa faceti acest lucru si dupa ce va puneti putin pe picioare, intelegandu-va si cu ceilalti mostenitori, daca exista.
In orice caz, trebuie sa acceptati mostenirea in termen de 6 luni de la data deschiderii sale sau sa renuntati la ea.
Eu as fi interesata de cazul dvs. Puteti sa-mi dati mai multe detalii?
Cat despre onorariu, presupun ca stiti ca este confidential si ar trebui stabilit in cadrul unei intalniri.
Va multumesc!
Am citit cazul dvs si as vrea sa va cer mai multe detalii, daca se poate.
Puteti sa-mi trmiteti un e-mail la urmatoarea adresa: gabriela.bejan@gmail.com pentru a vedea cum as putea sa va ajut.
Faceti plangere in legatura cu suprafata balconului, pentru ca nu este normal ca fiecare sa faca ce vrea in tara asta.
Exact cum au spus si colegii mei, adresati-va Inspectoratului de Stat in Constructii si precizati ca nu s-a respectat suprafata pentru care s-a acordat autorizatia de construire.
Cat despre petreceri, este clar ca vecinii dvs. fac ce vor in bloc si nu respecta pe cei din jur.Si eu am astfel de vecini, inclusiv unii cu un aparat de aer conditionat care stau sub mine si care m-au deranjat toata iarna.
Si in acest caz trebuie anuntata politia, pentru ca a da muzica foarte tare in timpul noptii reprezinta tulburarea linistii si ordinii publice si exista si o lege in aceasta privinta.
As vrea sa stiu daca s-a adoptat OUG privind noua modificare a legii 31 si daca stie cineva la ce se refera noile modificari.
Am citit ceva saptamana trecuta, dar fugitiv si nu stiu exact la ce se refera acestea.
Merci!
Am citit anuntul dvs. si vroiam sa va intreb cat este chiria.
Eu deocamdata sunt stagiara, dar in martie sustin examenul de definitivat la INPPA si m-ar interesa si o colaborare.
Astept un raspuns