avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Activitate milanamai

Activitate milanamai

Buna ziua! Doresc sa transform o casa taraneasca intr-o pensiune agroturistica. In acest sens, am nevoie de fonduri europene. As avea nevoie de cateva date de inceput: care ar fi primii pasi, cui trebuie sa ma adresez, cand se depun cererile de finantare, dosarele... Am inteles ca e vorba de masura 313. Va multumesc!
Va multumesc!:D
Buna ziua!
As dori sa transform o locuinta traditionala in pensiune agroturistica. Detin o suma de plecare, dar am nevoie si de finantare europeana. Unde as obtine informatii precum: ce masura trebuie sa urmaresc, care sunt conditiile accesarii, calendar etc.
Va multumesc!
Răspuns la discuția fonduri europene cultura catina
va multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua!

Suntem o familie care detine aprox. 10 ha teren, in prezent necultivat, dar am dori sa incepem o plantatie de catina. Mentionez ca avem sub 35 de ani si nu avem studii in domeniu agricol cum am vazut ca se mentioneaza in ghidurile masurilor pt fonduri structurale. Exista vreo posibilitate de a obtine o finantare in aceste conditii? ce masura ar trebui sa avem in vedere...?

Va multumim!
Nu am obtinut venituri impozabile in ultimele 11 luni. Daca am totusi o luna lucrata inaintea obtinerii concediului de maternitate ce procent din salariu ar insemna indemnizatia de maternitate? Va multumesc pentru raspuns!
Va rog sa imi dati un raspuns avizat pentru situatia in care ma aflu: dupa 3 ani vechime in invatamant am o intrerupere in cartea de munca de 11 luni. din august ma voi reangaja in sistem. Avand in vedere ca in luna septembrie urmeaza sa nasc in ce conditii mi se va acorda concediu de maternitate si ce ar insemna acesta. Va multumesc pentru amabilitate!