Va multumesc, dar pentru a beneficia de concediu de maternitate platit, eu ce trebuie sa fac? Sa-mi platesc singura acei 0,85% la casa de asigurari de sanatate?
Va multumesc
Buna ziua,
Lucrez cu conventie civila de 1 an, sunt insarcinata in prima luna si doresc sa va intreb daca, in aceste conditii, voi beneficia de concediu pre- si postnatal platit respectiv de indemnizatie pentru cresterea copilului.
Va multumesc frumos!
Buna ziua,
Eu tot nu sunt lamurita.
Spuneti-mi va rog, daca lucrez la o firma cu conventie civila, in care se plateste 16%impozit si 6,5 contributia la asigurarile sociale de sanatate, beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani?
Buna ziua,
Doresc sa va intreb daca-mi platesc singura contributiile de asigurari sociale (nefiind angajata) si fiind insarcinata in aproape 3 luni, pot beneficia de concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani, respectiv de indemnizatie. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez mai exact, ca sa nu raman acasa 2 ani fara nici un ban.
Va multumesc foarte mult !
Buna ziua,
Doresc sa iau in intretinere doi batrani, sot si sotie, contra apartament si as vrea sa-mi spuneti ce fel de contract este mai bun pentru ambele parti.
Va multumesc!