avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate branetminerva

Activitate branetminerva

Buna ziua! Am o intebare. Pot credita firma proprie nou infiintata pentru a cumpara utilaje, iar apoi treptat sa retrag suma respectiva?
Multumesc pentru ajutor.
Buna ziua, Am sponsorizat un spital cu un aparat in valoare 5000 fara tva. Aparatul este achizitionat de catre firma noastra cu factura de la o alta firma si dat spre sponsorizare spitalului cu contract de sponsorozare. Intrebarea mea este cum inregistrez factura la mine in contabilitare.
Buna ziua,
Doresc sa stiu cum inregistrez un bon de benzina, daca masina nu este a societatii si daca aceasta cheltuiala este deductibila sau nu.
multumesc
Buna,
Sunt in concediu de maternitate pentru cel de-al doilea copil. Cand m-am intors la lucru dupa primul copil aveam deja 4luni de sarcina cu al doilea. Am mers la lucru pana la 7luni dupa care am ramas in concediu prenatal. In martie 2010 am nascut cel de-al doilea copil. In martie 2012 ar trebui sa ma intorc la lucru. As dorii sa stiu daca condorm legii angajatorul mai este obligat sa ma reangajeze, si in cazul in care nu este obligat, daca pot lua somaj daca nu gasesc in alta parte de lucru.
Eu am avut o indemnizatie de 1052 lei.Din aceascta sum ase va calcula 85%?
Am fost in concediu pentru cresterea copilului timp de 2 ani.Acum sunt insarcinata in luna a cincea. Serviciul am inceput in 01.10.2009,dar pentru ca am am probleme cu sarcina sunt in concediu medical din data de 5.10.2009. As vrea sa stiu cum o sa mi se calculeze salariul daca acum ma aflu in comcediu medical? Ce venit o sa mi se ia in calcul.