avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate oana_adriana_ghita

Activitate oana_adriana_ghita

Răspuns la discuția Renegociere contract de credit
Multumesc mult pentru raspunsuri! O sa incerc macar o restructurare pe 1-2 ani, daca o sa fie banca de acord.:sorry:
Cum sa renegociez un contract de credit pentru ca nu-mi mai pot permite ratele si am apartamentul girat la banca?
Cei de banca mi-au spus ca asa ceva nu este posibil si pot doar sa fac o restructurare pentru 1-2 ani si sa micsorez rata doar pt aceasta perioada.#-o


Va multumesc pentru raspuns !
Răspuns la discuția somatie executare silita
Bunurile din apartament sunt pe numele sotului sau numele fiicei, doar apartamentul este pe numele meu -'' uzufruct viager'' iar fiica este trecuta si ea pe contract ca si ''nuda proprietate''.
In cazul acesta, pentru 5000 lei, banca ce poate sa faca? Pot lua bunurile sau apartamentul??

Multumesc mult pentru raspuns!
Am primit de la o banca Piraeus o somatie pt executare silita pt apartament. Intrebarea este : Pot sa puna sigiliu pe un apartament girat la alta banca Raiffaisen pentru o datorie de 5000 lei(datorie la piraeus)? Sigiliu pe apartamnet inseamna ca ne dau afara sau ce pot sa faca?

Va multumesc pentru raspuns!
buna ziua,


Am rate la banca [editat numele bancii], dar de o jumatate de an am platit doar dobanda pentru ca nu am mai putut sa platesc toata rata si incheiat cu ei un act aditionalca sa platesc doar dobanda un an. Problema este ca am ramas cu 2 luni in urma si cu plata dobanzii si intrebarea este: poate sa-mi scoata apartamentul la licitatie in cazul asta? In actul aditional si in contract nu am gasit cu cate rate poti ramane in urma....A venit azi un reprezentant al bancii si mi-a oferit un contract prin care pot sa vand singura apartamentul si sa le platesc datoria, dar pentru 1500 lei restanta poate sa-mi ceara asta sau sa scoata apartamentul la licitatie?
Doar apartamentul il am.

Va multumesc pentru raspuns!
Medicul care are o clinica/cabinet particular deschisa poate sa aiba CONVENTIE CIVILA DE PRESTARI SERVICII si Contract de munca la alta clinica privata? Care sunt legile si ordonantele care reglementeaza aceste probleme? #-o
Răspuns la discuția Modificare functie
Un act prin care sa-mi arate ca e obligatoriu sa am cursul de resurse umane pentru functia de referent resurse umane.
Răspuns la discuția Modificare functie
Multumesc pentru raspunsuri. O sa-i pun sa-mi arate un act legal de la ITM inainte sa semnez niste acte e modificare functie.
Răspuns la discuția Modificare functie
Unde as putea sa verific ce diplome trebuiesc pentru fiecarefunctie in parte?
Răspuns la discuția Modificare functie
Multumesc, dar trebuia sa fiu informata ca imi trebuie cursul pentru functia respectiva si nu numai facultatea cum am crezut eu.