multumesc pt raspuns ,pt padure da am depus cerere si copie dupa actul de la arhive dar ni s-a spus ca atata timp cat nu figureaza in registru agricol sau nu avem un act din 1960 cel din 48 nu are nici o valoare.
Buna ziua,am o intrebare la dvs,,am un act de la arhivele nationale care atesta ca stra bunicul detinea 14 ha,in titlul de propietate emis ulterior catre bunicul meu sant trecute 5 ha, in 1998 am depus cerere la primarie pt o suprafata de padure care este cuprinsa in actul de la arhive emis in 1948 dar mi s-a spus ca mi trebuie un act de propietate din 1960 pt ca diferenta de teren nu e cuprinsa in registrul agricol,ideea e ca nici pe cele 5 ha nu am dat nici un act din 1960 deci din 13 ha ne au dat doar5 ha,nu ma pricep dar totusi cum pot vedea registrul agricol sau ce tr sa fac pt a mka convinge ca nu pot intra in posesia restului de teren.va multumesc
Buna seara,v-as ruga daca ma puteti lamuri in doua situatii<in anul 2000 am depus o cerere pt a fi despagubiti pe o suprafata de padure ce apartinea bunicului,anii au trecut ..ca nu sant fonduri ca nu stiu ce..ne au tot plimbat,a fost anexat si titlul de propietate ,dupa ani primarii schimbandu se ne-au spus ca nu apare nici o cerere ,intrebarea mea la dvs este ,de unde as putea sa ridic un duplicat dupa acel titlu de propietate si in baza caror acte,macar sa le scot acum cat mai traieste bunicul.A doua intrebare este,de unde pot scoate sau mai exact verifica cate loturi mai are bunicul meu pt ca stiu cu siguranta ca mai exista ceva insa cei din primarie nu ne dau nici un detaliu .va multumesc din suflet!
in urma decesului tatalui meu am mostenit parti sociale la o societate,aceste parti nu se transfera la mostenitori in urma decesului ,eu trebuie sa incasez valoarea lor ,ideea este ca nu am habar daca societatea respectiva este corecta in ceea ce ma priveste ,nedand dovada de transparenta absolut deloc.pana acum mi au spus 3 sume diferite tentandu ma oarecum sa ridic acesti bani,am solicitat lista actionarilor de la registru pt a mi folosi la notar ,pt ca ei nu au vrut sa mi o dea si am vazut acolo ca din 160 de actionari tata detinea un procent destul de mare in comparatie cu ceilalti .si 250 parti sociale.intrebarea mea este ce tr sa fac pt a avea o situatie reala a acestui capital.va multumesc din suflet.sper sa ma fi facut inteleasa scuze daca nu am reusit
Buna ziua,in urma decesului tatalui meu trebuie sa ridic un capital social de la firma la care a fost actionar,prin decesul tatalui calitatea de membru a incetat iar drepturile patrimoniale trebuie ridicate de catre mine.D la societatea respectiva mi s-a cerut actul de succesiune care sa cuprinda si aceasta suma,d na notar mi a spus sa solicit de la ei copie dupa statutul societatii,copie act constitutiv,copie lista de actionari,acte care si eu le soloicitasem inainte pt ca sincer suma mi se pare foarte mica pe care acestia vor sa mi -o dea ,intrebarea mea la dvs este ,ce pot face pt ca societatea refuza sa mi dea aceste copii.inca o intrebare ar fi,cum pot afla suma reala pe care ar trebui sa o incasez.va multumesc din suflet