avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate horace2009

Activitate horace2009

Se depune contractul de comodat si la primaria de pe raza localitatii unde va fi sediul social,pentru eliberarea unei adeverinte sau act necesar la ONRC?

Multumesc pentru detaliere.
multumesc,
mai nou se impune si inregistrarea la Adm Financiara a contractului de comodat inaintea prezentarii lui la ORC?
Poate avea o societate sediu social la punctul de lucru al altei societati ?
In conditiile in care noua societate obtine prin contract de comodat o suprafata de 1% din suprafata detinuta de societatea care are in acel spatiu punct de lucru?
Multumesc
Multumesc pentru raspuns.
stiu ca Anaf nu restituie taxa, dar stiu ca procedura obliga la depunerea unei cereri de restituire catre ANAF, urmand ca in baza refuzului sa se deschida actiunea in instanta.

Doresc un model de cerere sau date de contact ale celor ce se ocupa de recuperari si in jud. IALOMITA
Buna ziua,
am achitat in data de 8 dec 2010 taxa de prima inmatriculare in jud. Ialomita.
Vreau sa fac demersurile pentru recuperarea acesteia..
Stiu ca primul pas este depunerea unei cereri catre ANAF.
Imi poate pune cineva la dispozitie un model de cerere catre ANAF, pentru restituire taxa auto?
Astept date de contact din partea celor ce fac demersuri pentru recuperarea taxei si pe jud Ialomita.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,
doresc informatii cu privire la cuantumul si tipurile de cheltuieli deductibile pe care le poate face o societate comerciala avand cod CAEN 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management.

Doresc sa ma asigur ca, legea privind deductibilitatile facute de o societate este cea inscrisa in Cod fiscal Titlu II, Capitolul 2, Calculul profitului impozabil, Art. 21 Cheltuieli.
Va multumesc.
Multumesc mult
informatiile date sunt suficiente
Eram interesat de angajarea unui numar de 8 oameni.
Daca ajung cu legea la ITM credeti ca imi vor accepta atati salariati?
Sau sunt alte legi care limiteaza numarul de angajari, in functie de statutul juridic al peroanei juridice?

MuLTUMESC
Buna ziua,
Doresc sa stiu care este numarul maxim de angajati pe care ii poate avea o Intreprindere Individuala?

Ma pot angaja si eu in cadrul II-ULUI?

Multumesc mult
Dosarul de dauna a fost deschis in mai 2009, toate actele, documentele pentru solutionarea dosarului au fost depuse in 2 saptamani de la deschiderea dosarului.
Inspectorul mi-a refuzat niste repere ce tin de siguranta rutiera, inainte ca acesta sa faca reconstatarea asa cum prevede Norma RCA si si-a pastrat decizia dupa ce s-a prezentat la service, dar nu a intocmit un PV de reconstatare asa cum prevede norma.
Reprezentanta a cerut si motivat inlocuirea reperelor avariate, dar inspectorul s-a pronunatat ca nu ar fi avariate in urma accidentului ( cu o explicatie total aberanta).
Soc de asigurari nu mi-a prezentat in cele 3 luni, o oferta de despagubire, asteptau ca eu sa imi repar autovehiculul si apoi sa le cer eu banii ca ei sa imi dea cat vor dumnealor.
Este un caz particular cu, care inspectorii de daune nu cred sa se intalneasca in fiecare zi si de aici neacordarea daunei.
Am insistat asupra verificarii acestui dosar si am semnalat incalcarile de norma atat societatii de asigurari cat si CSA, dar spre uimirea mea in 2 raspunsuri primite din partea CSA am observat ca raspunsurile se contrazic reciproc.
Asta m-a dus cu gandul ca CSA nu face nimic pt pagubiti ci doar ne transmite niste pasaje din Norma RCA, nimic altceva, cand exista dovezi clare asupra incalcarii normei.
Dupa 4 luni mi-au transmis oferta de despagubire, reprezentand 60% din dauna cu mult mai putin decat ar accepta ei prin scaderea valoarii reperelor refuzate din devizul total, o oferta total nefundamentala, pe care am refuzat-o in scris cu explicatii si dovezi foarte clare. Dupa care, atat CSA cat si societatea de asigurari nu mi-a transmis nicio justificare.
Urmand ca dupa 9 luni de la deschiderea dosarului de dauna sa ma trezesc cu suma din oferta de despagubire in cont.
Aceasta actiune facuta abuziv, pentru a trece 30 de zile de la primirea sumei in cont fara a face obiectii asupra sumei virate, considerandu-ma integral despagubit , ca ei sa considere dosarul inchis.
Cam asta e in mare descrierea dosarului.