avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate o27112008

Activitate o27112008

multumesc
Buna ziua!
se ia in calculul vechimii in munca efectuarea unei scoli postliceale (curs zi) absolvita in 1999?
In baza carei legi?
Răspuns la discuția Norma de hrana 2018
in ce clasificatie economica se inregistreaza indemnizatiile de hrana pentru personalul din sanate conform OUG 91/06.12.2017 10.01.30 sau 10.02.30 ?
Buna ziua!

La norma de hrana stabilita de la 1 ian 2018 pentru bugetari se retine doar impozitul sau toate cotele????
Răspuns la discuția Schimbare nume
Multumesc!
Discuție Schimbare nume
Ce trebuie sa fac pentru a trece din nou la numele de fata, dupa ce, la divort, prin sentinta definitiva am pastrat numele fostului sot?
Discuție Datorii defunct
Fostul sot a facut un contract de vanzare cumparare pentru o locuinta cu drept de uzufruct in 2007, in 2012 am divortat locuinta revenindu-mi mie prin partaj (uzufructuarul traia). In 2015 devin proprietar cu drepturi depline al locuintei intrucat uzufructuarul decedeaza. Constat ca are datorii la utilitati dinainte de data decesului in valoare de 1000 ron. Cine plateste aceste datorii?Acesta are 3 frati ca mostenitori.
Multumesc!
Răspuns la discuția Succesiune - cote mostenire
Sa inteleg ca daca exista un apartament, avand proprietari atat tatal decedat cat si mama in viata), eu ca si unic copil am 3/4 si mama mea doar 1/4?
Care este cota parte a unui copil unic, dupa moartea tatalui, daca mama traieste?
Răspuns la discuția Pensie alimentara - neplata
O sa trimit si la ultimul angajator.
Intrebarea e daca ma pot adresa unei Directii a Muncii a tarii respective sau un for UE.