Eu am redactat documentul. El acum este dispus (in sensul in care se vede obligat) sa imi dea banii dar nu si bunurile (are senzatia ca hartia semnata il obliga totusi sa imi inapoieze banii ) Intrebarea mea e daca merg in instanta pe baza acedstei hartii pentru recuperarea bunurilor risc sa se anuleze cu totul hartia si sa pierd si banii? (daca nu mi-i da pana la momentul in care ajungem in instanta)
Problema este ca el nici nu mai vrea sa auda de un alt document. Si asa regreta enorm ca l-a semnat pe precedentul. Deci este exclusa o mediere sau un semnarea unui nou document care sa indrepte eroarea.
Ma intreb, ce putere mai are un document daca a fost redactat gresit? Mai am vreo sansa in instanta?
am incheiat o intelegere scrisa intre mine si o persoana in vederea recuperarii unor bunuri si a unei sume de bani. Intelegerea a fost semnata atat de mine, de cealalta persoana si de doi martori. Hartia a fost datata cu 15.09.2011
Problema este ca am facut o greseala de redactare si in loc sa scriu ca bunurile vor fi restituite pana la data de 15.01.2012, am scris 15.01.2011.
Persoana cu care am semnat aceasta hartie spune acum ca nu am nici o sansa in instanta din cauza acestei erori. Evident ca nu vrea sa mai imi inapoieze bunurile.
Va rog sa imi spuneti cum se pune problema in acest caz. Multumesc.
Buna ziua,
sunt asociat cu 35 % si administrator intr-o societate. Atat eu, cat si asociatul meu am semnat pentru directorul general o procura notariala care ii da dreptul sa ne reprezinte in relatia cu orice institutie sau sc. De asemenea are dreptul sa semneze in numele nostru orice fel de document, inclusiv fila CEC.
Intrebarea mea este, in cazul in care directorul general semneaza o fila CEC fara acoperire, cine este raspunzator? Eu in calitate de administrator, sau el? Am intrebat si notarul chestia asta in momentul semnarii procurii dar spre surprinderea mea nu a fost capabil sa imi dea un raspuns!
Buna ziua,
sunt angajata cu norma intreaga la o societate. Vreau sa ma angajez si la alta firma si sa lucrez in ambele parti.
Cum pot face acest lucru? Stiu ca trebuie semnate doua contracte separate, dar pot lucra in ambele parti in regim full time? Restrictia cu numarul de ore saptamanale este per CIM sau in total indiferent de numarul de CIM?
Exista o limita a numarului de ore zilnice ce pot fi lucrate indiferent de numarul de angajatori?
Spuneti-mi va rog reprezinta clauza abuziva faptul ca este mentionat ca pauza trebuie sa fie in afara celor 8 ore de program, adica sa stau 8ore si un sfert la servici daca imi iau pauza de 15 min? Parca stiam ca la program de 8 ore cele 15 min sunt incluse in programul regulamentar de lucru......:">
Poate fi desfacut CIM pe motiv ca nu am semnat RI? Eu am semnat RI la angajare dar au elaborat altul intre timp. Ne-au zis sa il semnam dar am fost in delegatie si m-am zapacit si nu am semnat de luare la cunostinta. Eram obligata? Acum spun ca ar fi motiv de desfacere a CIM....
Buna ziua,
am fost convocata penru cercetare disciplinara pentru un incident petrecut in urma cu un an de zile. Ar fi legala o concediere bazata pe acest incident? Ma gandesc sa ii las sa dispuna concedierea si sa atac decizia in instanta.