avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Activitate florenitna86

Activitate florenitna86

La momentul de fata sunt angajata cu 8 h.
Ma intereseaza daca trec pe contract cu 2 h pe salariu minim si pt diferenta imi infiintez PFA (ca sa emit factura si chitanta) poprirea se va face numai pentru contractul de munca sau se va aplica poprirea si asupra PFA-ului ?
Ma intereseaza daca se poate emite poprire si pe salariu la o societatea si pe venitul meu din PFA.
Buna ziua ,

Va rog sa ma ajutati cu cateva detalii legat de aspectul de mai jos.
Anul trecut am primit instiintare poprire de la executor bancar pe o suma de apr 18.000 lei.La momentul respectiv aveam ctr pe 2 h cu un salariu minim. Am primit de curand de la ex.judecatoresc onstiintare de poprire pe 1/3 din salariu , cu o luna inainte de a primi aceasta instiintare , am trecut pe ctr de 8 h pe un salariu mai mare.Problema este ca suma pt care s-a emis acum poprire este de 53.000 desi creditul initial a fost de 13.500 lei.
Prin revenirea la un ctr de 2 h cu salariu minim si infiintare PFA (pentru a incasa diferenta de salariu prin emitere factura+chitanta) poprirea se va face doar pt 1/3 din salariu ?
Sau se poate emite poprire si pe PFA ? Daca da in ce mod se aplica ?
Va multumesc anticipat!
Pot sa te intreb ce perioada nu ai achitat?Deoarece si eu am un credit la BRD si m-au sunat , m-au amenintat ca se duc la adresa din buletin si ca scot imobilul respectiv la vanzare etc Tie ti-au facut ceva de genul asta?Eu nu am mai achitat de aproximativ 5 luni deorece la fel ca si tine nu am mai avut posibilitate.Dupa cat timp te-au dat la firma de recuperari si ai avut probleme de genul meu cu ei?
Răspuns la discuția Amenintata de Banca
Va multumesc mult pentru rasuns.Asa cum am mai spus creditul meu este fara garantii si fara giranti.Deci nu au voie sa dea buzna peste parintii mei?
Buna ziua!

Astazi am fost sunata de cei de BRD , departamentul juridic si mi-au spus ca daca nu platesc astazi restanta pe care o am se vor duce la adresa din buletin si ca vor scoate casa parintilor mei la vanzare pentru a isi recupera banii.Am uitat sa mentionez ca este vorba despre un credit de nevoi perosnale fara garantii.
Au voie sa faca asa ceva?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Plata salariu fara CIM?
O alta intrebare.Cum ar trebui sa se calculeze suma pe care trebuie sa mi-o dea?Pe contractul de munca era trecut un salariu net de 1800 Ron.Am discutat cu angajatorul la telefon si mi-a transmis ca o sa imi plateasca o suma simbolica pentru perioada lucrata.
Răspuns la discuția Plata salariu fara CIM?
Multumesc!
Răspuns la discuția Plata salariu fara CIM?
Angajat pe resurse umane ale societatii.
Răspuns la discuția Plata salariu fara CIM?
Puteti sa imi dati un model pentru adresa, va rog?
Răspuns la discuția Plata salariu fara CIM?
Nu din pacate nu am ,au ramas ambele exemplare la inspectoarea de ITM pentru inregistrare.