avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate berbece

Activitate berbece

Răspuns la discuția promovarea in grad profesional
Am si eu o intrebare, daca in planul de promovare din 2010 a fost cuprins si obtinut avizul, dar procedura de organizare a concursului nu sa facut. Se poate organiza concursul acum, sau trebuie intomcmit din nou planul de promovare .
Răspuns la discuția indemnizatie conducere
scuze, nu am dat detalii sunt functionar public respectiv inspector principal treapta 1 in fisa postului am atributii de contabilsi raspund de activitatea financiar contabila a institutiei si am 5 salariati in subordine. Doresc sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie de conducere in baza dispozitiei primarului, intrucat am doar studii superioare de contabilitate la zi nu am nici masterat nici postuniversitara,va multumesc.
Sunt functionar public intr-o primarie, cu atributii de contabil sef si am in subordine 5 persoane, am efectuat studii superioare universitare de contabilitate de 4 ani la zi si as dori sa va intreb daca pot primi acea indemnizatie de conducere intrucat nu am studii de masterat si nici studii postuniversitare, doar in baza dispozitiei primarului . Va multumesc.
Discuție sef de birou
sunt functionar public - inspector principal 1, intr-o primarie, am atributii de contabil, iar in subordine am 6 persoane, . Am terminat stiinte economice si as dori sa stiu daca pot fi sef de birou, am vechime in aceasta functie din anul 2001.
Sunt functionar public, inpector principal 1 cu atributii de contabil si as dori sa va intreb daca, dupa modificarea statutului funtionarului public pot detine un srl, ca asociat unic sau administrator?
Va multumesc.