avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Produse de recuperat dupa inchiderea contului de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Produse de recuperat dupa inchiderea contului de reprezentant avon

Buna ziua,

Din cauza neachitarii la timp a facturii avon, mi-a fost inchis contul de reprezentant AVON.
Pe acel cont insa , fiindca la comandare nu au fost pe stoc, urma sa primesc niste produse ce se dadeau gratuit alaturi de anumite produse comandate.
Acum ele sunt pe stoc, dar conditia lor este de a plasa comanda pentru a-ti trimite si aceste produse.
Eu nu mai am cum sa mai plasez comanda, fiindca mi-au inchis contul definitiv.

Am luat legatura cu ei telefonic, cat si cu doua directoare si dupa ce mi-au aruncat ca daca imi plateam la timp factura nu as afi fost in aceasta situatie, nu vor sa mi le trimita.

Eu mi-am achitat toata factura, inclusiv panalizarile, iar imposibilitatea de plata am anuntat-o din timp si chiar mi-am luat si angajament de plata.

Cum as putea sa-mi recuperez proodusele?
Cel mai recent răspuns: elenas68 , utilizator 17:49, 31 Martie 2010
Trimiteti o notificare prin care aratati situatia si solicitati trimiterea produselor respective. Eventual solicitati redeschiderea contului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu reteaua avon ioniboni ioniboni Buna ziua. Intampin urmatoarea problema: M-am inscris in cadrul retelei Avon avand calitatea de reprezentant. Persoanele nou inscrise trebuie sa realizeze 4 ... (vezi toată discuția)
Suspiciune furt din magazin noratimar noratimar De obicei intru in magazin impreuna cu, copilasul meu in carucior avind pe ambele manere pungi in care im pun cumparaturile din magazin neincapind in cosul pe ... (vezi toată discuția)
Datorie societate distribuire produse cosmetice oana suiu oana suiu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: in luna aprilie a acestui an am facut o comanda la avon in care am \" cerut\" un numar de ... (vezi toată discuția)